Kαμίλα: «Έκπληκτη» από τις δηλώσεις του Χάρι

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Ιανουαρίου 2023 08:40

Η βασιλική σύζυγος Καμίλα «έμεινε έκπληκτη» από τα σχόλια που έκανε σε βάρος της ο πρίγκιπας Χάρι τόσο στο βιβλίο του όσο και στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Dailmail».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δούκας του Σάσεξ, Χάρι, χαρακτήρισε την Καμίλα ως «επικίνδυνη» και «κακιά» στα απομνημονεύματά του τίτλο «Spare», με ενώ όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του, ο ίδιος και ο Ουίλιαμ «παρακάλεσαν» τον πατέρα τους να μην την παντρευτεί.

Την κατηγορεί επίσης πως τροφοδοτούσε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με πληροφορίες, ελπίζοντας σε περισσότερες θετικές κριτικές για εκείνη.

Πηγές στο «Vanity Fair» ανέφεραν ότι η βασιλική οικογένεια είναι σοκαρισμένη από τις δηλώσεις του Χάρι. «Είναι στο δρόμο της αυτοκαταστροφής. Υπάρχει τόση εκδικητικότητα. Η εκλιπούσα βασίλισσα θα είχε λυπηθεί βαθύτατα», σημείωσε μία από αυτές.

Αναφερόμενος στη συνέντευξη της μητέρας του το 1995 στην οποία χαρακτήρισε την Καμίλα ως το «τρίτο πρόσωπο στο γάμο της», ο Χάρι είπε ότι μετά από αυτό, «έπρεπε να αποκαταστήσει την εικόνα της».

«Αυτό την έκανε ‘επικίνδυνη’ λόγω των διασυνδέσεων που είχε με τον βρετανικό Τύπο. Και οι δύο πλευρές ήταν πρόθυμες ν’ ανταλλάξουν πληροφορίες».

Πάντως, παρόλα όσα της… έσυρε στο βιβλίο, στην εκπομπή «Good Morning America» ο Χάρι είπε ότι τρέφει «τεράστια» συμπόνια για εκείνη, δεν την βλέπει ως «κακιά μητριά» και «έχουν να μιλήσουν πολύ καιρό».

Έπειτα από ημέρες τηλεοπτικών συνεντεύξεων, διαρροών και μιας κατά λάθος πρόωρης κυκλοφορίας, τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι διατίθενται επισήμως από χθες προς πώληση.

Το βιβλίο με τίτλο «Spare» (Εφεδρικός, Αναπληρωματικός) έχει κερδίσει την προσοχή σε όλο τον κόσμο με τις αποκαλύψεις του για τις προσωπικές του μάχες και τις κατηγορίες του εναντίον άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, περιλαμβανομένου του πατέρα του, του βασιλιά Καρόλου, της μητριάς του, της Καμίλα και του μεγαλύτερου αδελφού του, του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η βασιλική οικογένεια δεν έχει σχολιάσει το βιβλίο ούτε τις συνεντεύξεις και δεν είναι πιθανό να το πράξει.