Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Για πρώτη φορά αγκαλιά με τον γιο του

Συντάκτης: Newsroom

11 Ιανουαρίου 2023 15:00

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Για πρώτη φορά αγκαλιά με τον γιο του

Την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του δημοσίευσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο instagram. Ο κριτής του MasterChef ανέβασε φωτογραφία από την έξοδό τους, κατά την διάρκεια των γιορτών!

«Τι εννοείς δεν πίνει μπύρα ακόμη;» έγραψε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος στο στιγμιότυπο παρουσιάζεται να κρατά το ποτήρι με την μπύρα του, ενώ με το άλλο του χέρι κρατά στην αγκαλιά του των τεσσάρων μηνών γιο του ντυμένο με αγιοβασιλιάτικο φορμάκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas)

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απέκτησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο του πρώτο τους παιδί. Η ηθοποιός και ο γνωστός chef τα τελευταία δύο χρόνια είναι ζευγάρι, μια σχέση την οποία θέλησαν να προστατέψουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μιλάει πρώτη φορά για τον δύο μηνών γιο του

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μιλάει πρώτη φορά για τον δύο μηνών γιο του

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για τον γιο του, που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη κα του λέμε “βοήθα” και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθάει πολύ.

Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην εκπομπή «Γεια σου».