Μόνο στο Ciao: Η Ντενίση παντρεύει τη Χαρά με τον Μπουράκ!

16 Ιανουαρίου 2020 09:23

Μπουράκ

Όχι μόνο παντρεύονται, αλλά τους παντρεύει και ένα όνομα έκπληξη. Ο λόγος για τον Μπουράκ Χακί και τη Χαρά Παππά, που έχουν αποφασίσει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, με κουμπάρα τη Μιμή Ντενίση!

Ο Μπουράκ Χακί το είπε ξεκάθαρα: “Θέλω να παντρευτώ τη Χαρά”. Κάνοντας μια εκ βαθέων ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφο της ζωής του, ο Τούρκος ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία τους και πώς κατάφεραν να εκμηδενίσουν τις αποστάσεις και να ξεπεράσουν εμπόδια προκειμένου να είναι μαζί. «Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία τρία χρόνια είναι στη ζωή μου η Χαρά. Συναντηθήκαμε τυχαία και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Χαρά έκανε το πρώτο βήμα. Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Φοβάμαι τα αεροπλάνα, αλλά για να δω τη Χαρά άλλαξα δύο πτήσεις σε μια μέρα. Η Χαρά ήθελε πολύ να γίνει μοντέλο και τη στήριξα στο GNTM. Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα ζήσουμε στην Ελλάδα ή στην Τουρκία, ο έρωτας θα νικήσει. Ο πατέρας μου ήταν από τον Κομοτηνή. Στη ζωή μου υπάρχει μόνο η Χαρά και θέλω να την παντρευτώ», είπε ο Μπουράκ Χακί, μετά τη έξοδο της αγαπημένης του από το GNTM. Η πρόταση γάμου έχει γίνει, η Χαρά την αποδέχθηκε με… χαρά (το λιγότερο) και το μόνο που απομένει είναι να καταλήξουν οι δύο ερωτευμένοι στο πώς μπορούν να ζήσουν μαζί.
Η σύντροφός του Τούρκου σταρ, η Χαρά Παππά, το είπε επίσης ξεκάθαρα: Σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά πόσο ο Μπουράκ θα μπορούσε να μετακομίσει στην Ελλάδα, απάντησε πως θα μπορούσε αν έβρισκε δουλειά. Η επιθυμία, λοιπόν, υπάρχει, ο έρωτας επίσης, όπως και οι βέρες, όμως απέμενε να βρεθεί λύση στο πώς θα μπορούσαν οι δύο τους να ζήσουν μαζί στην ίδια χώρα, κατά προτίμηση στην Ελλάδα που τόσο αγαπούν. Και τη λύση σε αυτό το μικρό πρόβλημα ανέλαβε να δώσει, ως από μηχανής Θεός ένα απρόσμενο πρόσωπο: Η Μιμή Ντενίση.

Μπουράκ

Γάμος και συνεργασία
Όλα ξεκίνησαν από μια πρόταση συνεργασίας αι κατέληξαν στην πρόταση της κουμπαριάς. Η Μιμή Ντενίση, όπως είναι γνωστό, θέλει να κάνει ταινία την πολύ επιτυχημένη θεατρική παραγωγή “Σμύρνη μου αγαπημένη” και έχει προσεγγίσει ήδη τον Μπουράκ Χακί, προκειμένου να συνεργαστούν και να αποτελέσουν ένα νέο κινηματογραφικό ζευγάρι, που αναμφίβολα θα σπάσει ταμεία. Η Μιμή Ντενίση ήθελε από την αρχή για την ταινία, την οποία ετοιμάζει εδώ και δύο χρόνια, τον Μπουράκ για τον ρόλο που υποδύεται στη παράσταση ο Τάσος Νούσιας. Οι δυο τους βρίσκονται εδώ και καιρό σε επικοινωνία προκειμένου να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας και κάπως έτσι ήρθαν πιο κοντά και όχι μόνο η Μιμή Ντενίση γώρισε τη Χαρά, την οποία και συμπάθησε πολύ, αλλά άρχισαν να κουβεντιάζουν και τα προσωπικά τους.
Μέσα σε όλα αυτά, η Μιμή Ντενίση άκουσε με πολλή προσοχή τους προβληματισμούς του ζευγαριού, αλλά διαπίστωσε και πόσοι δυνατός είναι ο έρωτας που τους δένει. Κι έτσι αποφάσισε να δώσει λύση όχι μόνο στο θέμα της επαγγελματικής αποκατάστασης του Μπουράκ Χακί στην Ελλάδα, με τη συνεργασία τους, αλλά και στο ζήτημα του γάμου, ζητώντας τους να γίνει η κουμπάρα τους. Μια πρόταση που το ερωτευμένο ζευγάρι δέχτηκε με τεράστια χαρά.
Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε λεπτομέρειες μόνο για το ένα σκέλος της “συνεργασίας” τους, αυτό των επαγγελματικών. Το Μάιο ξεκινούν γυρίσματα. Η παραγωγή θα είναι διεθνής, με πολλούς καλούς ηθοποιούς, Έλληνες και ξένους, ενώ καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα προβληθεί τα Χριστούγεννα του 2020.
Για το άλλο σκέλος, το πότε και που θα γίνει ο γάμος, αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις από το ζευγάρι, αποφάσεις που θα εξαρτηθούν φυσικά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις νύφης, γαμπρού και κουμπάρας. Πιθανότατα πάντως, ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα, ενώ δεν αποκλείεται και ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους του γαμπρού στο Βόσπορο…