Αποκλειστικό: Οικονομόπουλος – Μακρυγιάννη – Αθητάκης: Ερωτικός πόλεμος για τα μάτια της ηθοποιού

16 Ιανουαρίου 2020 10:13

Ντόρα

Για μια ακόμη φορά τα ερωτικά του Νίκου Οικονομόπουλου θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη, καθώς ο ηθιοποιός βρίσκεται σε κατάσταση διεκδίκησης μιας γυναίκας.
Ο λόγος φυσικά για την ηθοποιό Ντόρα Μακρυγιάννη, με την οποία έχουν ένα πολύ έντονο φλερτ τον τελευταίο καιρό. Ένα φλερτ, μάλιστα, το οποίο έφερε και το οριστικό τέλος της σχέσης του με την τραγουδίστρια Ζοζεφίν Βέντελ.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα τον τελευταίο καιρό και πιο συγκεκριμένα μετά τη λήξη της σχέσης του με την Ευαγγελία Αραβανή. Έχει επιλέξει να ζει διακριτικά, καθώς η σχέση εκείνη είχε μπει στο μικροσκόπιο των Μέσων, κάτι που δεν θέλει να επαναληφθεί. Παρόλα αυτά, ήταν κοινό μυστικό στα πηγαδάκια της σόουμπιζ ότι τον τελευταίο καιρό είχε αναπτύξει μια στενή σχέση με την τραγουδίστρια Ζοζεφίν Βέντελ, με την οποία τους είχαν δει πολλές φορές να φεύγουν μαζί από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζονται. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που η Ζοζεφίν μπήκε ένα βράδυ στο καμαρίνι του Οικονομόπουλου και τον είδε με μια άλλη γυναίκα. Πολύ γνωστή κι εκείνη αν και από άλλο χώρο, με την οποία τους «έκανε τσακωτούς» σε πολύ τρυφερές στιγμές. Για την ακρίβεια, τη στιγμή που ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε την κίνησή του. Μιλάμε για την ηθοποιό Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία έγινε πανελληνίως γνωστή όταν της εμπιστεύτηκαν έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».
Η 28χρονη Ντόρα είναι μια πανέμορφη γυναίκα και πολύ καλή ηθοποιός, η οποία έχει κερδίσει το κοινό τόσο με την υποκριτική της όσο και με το ταλέντο της. Στο παρελθόν, μάλιστα, της έχουν «χρεώσει» σχέσεις με δύο συμπρωταγωνιστές της: Πρώτα τον Πάνο Νάτση και μετά με τον Γιάννη Αθητάκη, πρώην σύντροφο και της Ελεονόρας Ζουγανέλη. Και ένας από τους ανθρώπους που δεν κατάφεραν να αντισταθούν στη γοητεία της, φαίνεται ότι είναι και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ντόρα

Το μεγάλο μπέρδεμα
Κι ενώ το φλερτ του Νίκου Οικονομόπουλου με τη Ντόρα Μακρυγιάννη άρχισε να εξελίσσσεται, προέκυψε ότι η σχέση της με το Γιάννη Αθητάκη ακόμα δεν έχει τελειώσει αμετάκλητα. Οι δύο τους, πριν από λίγες μέρες διασκέδασαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή και όσοι τους είδαν αποκάλυψαν ότι ανάμεσά τους υπήρχε μια εμφανής οικειότητα. Η ηθοποιός φαίνεται ότι είναι αναποφάσιστη στα προσωπικά της, γεγονός που έχει δημιουργήσει μια “αντιπαράθεση” ανάμεσα στους δύο άντρες που τη διεκδικούν. Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει αυτή τη διεκδίκηση, ενώ και ο Γιάννης Αθητάκης δεν είναι διετεθειμένος να καταθέσει έτσι απλά τα όπλα.