Ζώδια: Σε ποιο τομέα θα έχεις τύχη τη νέα χρονιά;

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Ιανουαρίου 2023 12:06

Σε ποιο τομέα θα παρουσιαστούν οι μεγάλες ευκαιρίες το 2023 και για ποιους;

Να τι λένε τα ζώδια για τη νέα χρονιά:

ΚΡΙΟΣ
Έως και τις 16/5 είσαι στην απόλυτη δημιουργική φάση ενθουσιασμού και κάνεις νέες σημαντικές ενάρξεις στην ζωή σου… Αυτό μπορεί να είναι μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, μία νέα ερωτική σχέση, μία νέα συνεργασία, ή ακόμα οι συμπτώσεις σε βοηθούν να εκπληρώσεις κάτι που το προσδοκούσες εδώ και καιρό .. Με λίγα λόγια αισθάνεσαι απόλυτα πιο τυχερός! Από τις 16/5 η τύχη είναι πιο ανοιχτή στον τομέα των οικονομικών σου όπου βλέπεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει!

ΤΑΥΡΟΣ
Στο ξεκίνημα του νέου έτους θέλεις πάση θυσία να προβείς σε αλλαγές ζωής, επιθυμείς να τολμήσεις, να ρισκάρεις, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Ως τις 16/5 δίνονται λυσεις σε θέματα επαγγελματικά, αναπτερώνεται το κουράγιο σου, ξεπερνάς καταστάσεις που σε ταλαιπωρούσαν και σε άφηναν πίσω, κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που είναι απαραίτητα για να βάλεις την ζωή σου σε μία νέα πορεία! Από τις 16/5 με τον Δία από το δικό σου ζώδιο έλκεις περισσότερο την τύχη κοντά σου και θα σταθείς απόλυτα τυχερός σε νέες γνωριμίες, νέες φιλίες, νέες σχέσεις, θα έχεις σπουδαία πρόοδο και ανέλιξη στα επαγγελματικά σου ενώ θα νιώσεις πιο ασφαλής και σίγουρος για την πορεία σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι το άτομο που θα κουβεντιάζουμε και θα σχολιάζουμε πολύ περισσότερο ως τις 16/5 και φυσικά όχι για κακό σκοπό, αλλά θα είσαι απόλυτα δημοφιλής, αγαπητός, με πολλούς νέους φίλους και θαυμαστές. Τονώνεις την δημοτικότητά σου, δέχεσαι κερδισμένος μέσα από τις γνωριμίες σου, θα υπάρξει πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον που θα σε βοηθήσει έμπρακτα σε κάτι που το ζητάς διακαώς! Η σκληρή δουλειά είναι αναμενόμενη τη νέα χρονιά αλλά και οι δοκιμασίες, ιδιαίτερα από τον Μάρτη και έπειτα, όμως από τον Μάη, ο Δίας από τον Ταύρο, τονώνει την ψυχολογία σου και σε βοηθά να κάνεις και σταθερά επαγγελματικά βήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2023 είναι η χρονιά σου, ένα απόλυτα γενναιόδωρο έτος που θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τους μικρούς αλλά και μεγάλους στόχους της ζωής! Ως τις 16/5 ο Δίας από την κορυφή του ωροσκοπίου σου θα σε βοηθήσει να ανελιχθείς επαγγελματικά, να βρεις μία νέα δουλειά με καλές προοπτικές, να πετύχεις έναν στόχο, να έχεις μία προαγωγή ενώ φλερτάρεις και με την κοινωνική καταξίωση που είναι αναμενόμενη. Από τον Μάιο και έπειτα, τονώνονται σημαντικά τα οικονομικά σου και έτσι μπορείς με περισσότερη άνεση να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου και να προχωρήσεις τα προσωπικά σου σχέδια! Επιπλέον, νέοι φίλοι σε γεμίζουν με χαρά και ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ
Ώρα να φιλοσοφήσεις την ζωή κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα, να απελευθερωθείς από ότι σε καταπίεζε, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να ζήσεις νέες εμπειρίες. Ως τις 16/5 οι όμορφες εκπλήξεις σε φέρνουν πιο κοντά σε μεγάλα όνειρα και σχέδια για την ζωή σου! Κάνεις ένα μακρινό ταξίδι, προχωράς σε ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο, ξεκινά επιμορφωτικά σεμινάρια και γενικότερα επεκτείνεσαι! Από τον Μάιο και έπειτα ομορφαίνεις, βελτιώνεις την εξωτερική σου εμφάνιση, έχεις τις κατακτήσεις σου ενώ καταφέρνεις και κατακτάς ένα μεγαλεπήβολο φιλόδοξο σχέδιο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ξεκίνημα του έτους σε “αβαντάρει” οικονομικά αλλά και … σεξουαλικά! Ναι χαμογελάς το ξέρω, όμως έρχονται πικάντικες ερωτικές στιγμές και νέες εμπειρίες που θα σε συναρπασουν! Ως το Μάη όμως, βρίσκεσαι κερδισμένος οικονομικά, είτε μέσω κάποιου έξτρα εισοδήματος, είτε μέσω επιδόματος, είτε και από ζητήματα μισθώσεων ή πωλήσεων που κρίνονται υπέρ σου! Σε πιο πλεονεκτική θέση θα βρεθείς από τις 16/5 όπου θα περάσει ο Δίας στον Ταύρο, δίνοντας μεγάλο αέρα για να κάνεις προοδευτικά βήματα στην ζωή σου! Το μεγάλο ταξίδι που σχεδίαζες, το τουριστικό επάγγελμα που ζητούσες, ή ακόμα και η επιτυχία σε σπουδές που πρόσμενες είναι τα “τυχερά” σου χαρτιά!

ΖΥΓΟΣ
Ανήκεις στους τυχερούς της χρονιάς και αυτή την εβδομάδα είτε έχεις αρχίσει να την ζεις, είτε την διαισθάνεσαι ότι έρχεται! Ως τις 16/5 η τύχη βρίσκεται μέσω της επαφής σου με τους ανθρώπους γύρω σου, αυτό σημαίνει ότι βρίσκεσαι ευνοημένος για σχέσεις, συνεργασίες, για ένα γάμο, για την σταθεροποίηση μίας σχέσης…. Χαμογελάς βλέποντας ότι πολλά από αυτά που επιζητούσες, έρχονται πιο εύκολα και γρήγορα κοντά σου και διώχνεις για τα καλά την μοναξιά και την αβεβαιότητα τις για τις σχέσεις σου! Τα καλά όμως συνεχίζουν και στην πορεία του έτους, από το Μάη είσαι τυχερός σε φιλίες, γνωριμίες, δικτύωση αλλά και … επιτέλους στα οικονομικά που θα αρχίσουν να έχουν ανοδική πορεία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο ξεκίνημα της χρονιάς λες “Τυχερός εγώ …χαχαχα άσε μας πουλάκι μου”! Δεν θέλω τέτοια σκορπιέ μου γιατί πίστεψε με ότι τα δύσκολα πέρασαν και ότι μπαίνεις σε νέα πορεία! Ως το Μάιο βελτιώνεις την ποιότητα της ζωής σου, διώχνεις το στρες, ξεπερνάς δυσκολίες που αφορούσαν την φυσική σου κατάσταση, αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για σένα αλλά βλέπεις και την εργασία σου να αποδίδει καλύτερα. Από το Μάη και έπειτα όμως, ξεκινούν τα καλύτερα αφού η είσοδος του Δία στον Ταύρο θα φέρει την πολυπόθητη και αναγκαία βελτίωση στις σχέσεις σου! Ξεκινάς νέες και πολλά υποσχόμενες επαγγελματικές συνεργασίες, καλωσορίζεις ξαφνικά ένα νέο έρωτα στη ζωή σου… παύεις πλέον να είσαι μόνος και να παλεύεις με τα 40 κύματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί η χρονιά να είναι Σκοτσέζικο ντους, όμως ως τις 16/5 δεν θα έχεις κανένα απολύτος παράπονο αγαπημένε μου Τοξότη! Η τύχη είναι γενναιόδωρη στα ερωτικά σου, σε νέα φλερτ που θα υπάρξουν, σε αισθηματικές εξελίξεις που θα σε συναρπάσουν, σε θέματα που αφορούν την ψυχαγωγία, την διασκέδαση, την επιχειρηματικότητα, τα παιδιά, την τεκνοποίηση! Η μπίλια λοιπόν κάπου καλά θα κάτσει στο πρώτο 5μηνο της χρονιάς, ενώ στην συνέχεια ανοίγονται ευκαιρίες για να βελτιώσεις αισθητά την εργασία σου και να κάνεις καινούργια επεκτατικά σχέδια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανήκεις στους κερδισμένους της χρονιάς, έστω και αν το 2023 ξεκινά κάπως άβολα, μπλοκαρισμένα ή και με καθυστερήσεις. Ως και το Μάη, βελτιώνεται η ποιότητα διαβίωσής σου, αλλάζεις σπίτι, κάνεις μία οικογενειακή επένδυση, δέχεσαι χαρά μέσα στην οικογένεια. Καλύτερες στιγμές όμως έρχονται από τον Μάιο, όπου θα μπορέσεις να ωφεληθείς οικονομικά μέσω πωλήσεων, μισθώσεων ή μέσω μίας κληρονομιάς, συνάμα ο έρωτας θα γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι που θα σου αλλάξει τα δεδομένα και θα σου αφήσει περισσότερα περιθώρια για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το 2023 είναι το έτος της περιπέτειας, της απελευθέρωσης και των νέων εμπειριών! Στο ξεκίνημα του έτους ανοίγονται ευκαιρίες για νέες συμφωνίες, νέες επαφές, νέες γνωριμίες και αποφάσεις για σημαντικές ενάρξεις, επιτέλους στέκεσαι τυχερός και παίρνεις μεγάλη ανάσα! Αλλάζεις μεταφορικό μέσο, κάνεις μετακινήσεις, αλλάζει το μυαλό σου και ανανεώνεται ο τρόπος σκέψης σου! Από το Μάη και έπειτα είσαι πιο σταθεροποιημένος συναισθηματικά, οικογενειακά, βελτιώνεται η ζωή σου , αλλά και … παίρνεις χαρά μέσα από την εξέλιξη μίας σχέσης!

ΙΧΘΥΣ
Νέα χρονιά και ξέρω φοβάσαι τον Κρόνο που τον Μάρτη θα ξεκινήσει το ταξίδι του στο ζώδιο σου. Καλό είναι όμως να σταθείς στα “δώρα” που θα σου χαρίσει αυτή η χρονιά στο πέρασμά της και πίστεψε με δεν είναι αμελητέα … Ως τις 16/5 έχεις την ευκαιρία να καλύψεις οικονομικά κενά, να τονώσεις το εισόδημά σου, να δεχθείς στήριξη για οικονομικές σου υποθέσεις, αλλά θα υπάρχει και η θετική συγκυρία για μία επένδυση που θα σε ευνοήσει σημαντικά. Από τις 16/5 ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου ευνοεί οικονομικές συμφωνίες, προτάσεις, γνωριμίες, ταξίδια , αλλαγή μεταφορικού μέσου, αλλά και αποφάσεις “σταθμός” που θα φέρουν ανανέωση στη ζωή σου.

Πηγή: oroskopos.gr