Βίκυ Χατζηβασιλείου: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Με ποιο κανάλι συζητάει

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Ιανουαρίου 2023 13:30

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια και την πιθανότητα να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA, πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ant1, προκειμένου να επανακάμψει στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ωστόσο, δεν έχει υπογράψει κάτι ακόμη.

«Δεν θέλω αυτό που θα κάνω να είναι η μέση ελληνική εκπομπή. Εάν συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής επειδή θα είναι live, φυσικά και τα αντανακλαστικά μας θα είναι επικαιρότητας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτα ‘σκοτεινό’… δεν βοηθάνε κανέναν, δεν μας πάνε παρακάτω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση εάν φοβάται τον ανταγωνισμό, απάντησε πως έχει μάθει να χρησιμοποιεί τη λέξη «φοβάμαι» μόνο σε πολύ σοβαρά θέματα υγείας.

«Δεν περιμένω από τη νέα μου εκπομπή να κάνει 40άρια που έκανα κάποτε, έχει αλλάξει πια ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση», σημείωσε η Χατζηβασιλείου.

Τόνισε μάλιστα πως μία εκπομπή δεν είναι απαραίτητο να προσαρμοστεί στα «θέλω» του κόσμου αλλά να προτείνει κάτι καινούριο. «Δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω στη νέα μου εκπομπή, για εμένα είναι πολύ σπουδαία πρόκληση που την αποδέχομαι με πολλή αγάπη», συμπλήρωσε.

Από εκεί και πέρα, η Χατζηβασιλείου έκανε παλαιότερα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για τα όσα συμβαίνουν στην «Κιβωτό του Κόσμου» τονίζοντας:

«Για να καταλήξει από Κιβωτός του Κόσμου σε …Κιβώτιο Παραπόνων όλου σχεδόν του κόσμου, κύλησε πολύ βρώμικο νερό στ’ αυλάκι. Σωρεύτηκε για πολλά χρόνια ο εκφοβισμός.

Εν..κιβωτίστηκε σε πολλές παιδικές ψυχές ο εξευτελισμός. Αθροίστηκε σε τόσα παιδικά κορμάκια ο…παραδειγματισμός. Εγκλεισμοί σε κλουβιά, στέρηση τροφής, κακοποιητικές πράξεις, ασελγείς νύχτες και επαχθείς μέρες!

Και τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν το ένα πίσω από το άλλο και να ξερνούν όλη τη δυσωδία! Όλο το δηλητήριο που κατάπιναν από φόβο, παιδιά ήδη πολύ ταλαιπωρημένα από πριν στις δικές τους οικογένειες!

Γι αυτό, αν οι καταγγελίες αποδειχθούν αληθείς, οι δράστες πέρα από τα ποινικά και οικονομικά τους εγκλήματα, αιτούμαι να διωχθούν και για ένα ακόμη, πολύ σοβαρό! : ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΘΛΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΣΤΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΌΤΙ ΊΣΩΣ ΑΞΊΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΖΩΗ!

Και η πολιτεία επιτέλους ας αποδομήσει την όποια δομή είναι σαθρή! Την όποια δομή αποδομεί παιδικές ψυχές, και μάλιστα παίρνει και γι’ αυτό επιχορήγηση!

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ»!