Γιώργος Τσαλίκης: Πούλησε χοτ-ντογκ έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιανουαρίου 2023 16:00

Γιώργος Τσαλίκης: Πούλησε χοτ-ντογκ έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού

Ο Γιώργος Τσαλίκης στηρίζει θερμά την ομάδα του Ολυμπιακού και το μοιράστηκε, τόσο στα social media, όσο και στον χθεσινό αγώνα με τον Άρη.

Ο τραγουδιστής έδωσε το «παρών» στο γήπεδο Καραϊσκάκη το απόγευμα της Κυριακής και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, γύρισε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να φοράει μπουφάν με το λογότυπο του Ολυμπιακού, έχοντας πάρει θέση σε μία καντίνα έξω από το γήπεδο.

Στο κλιπ, το οποίο δημοσίευσε στο Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης προσκαλεί τον κόσμο για να τους πουλήσει χοτ ντογκ.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Οι Κυριακές μας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Τσαλίκης (@tsalikisgiorgos)

Γιώργος Τσαλίκης: Έπεσε ο πολυέλαιος την ώρα που τραγουδούσε!

Κι ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης τραγουδούσε σε ένα νυχτερινό μαγαζί, κατά την προγραμματισμένη εμφάνισή του, ένας πολυέλαιος βρέθηκε ξαφνικά στο πάτωμα.

Το απρόοπτο συμβάν με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή, έγινε viral στο TikTok μέσα από κλιπ που έκανε τον γύρω του διαδικτύου.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο Γιώργος Τσαλίκης τραγουδά το «Είμαι μια χαρά» με τους θαμώνες να χορεύουν και να ακολουθούν τους στίχους. Πάνω στο κέφι, ο Γιώργος Τσαλίκης κούνησε ελαφριά τον πολυέλαιο που βρισκόταν στο μαγαζί.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το καλώδιο που συνδέει το φωτιστικό με το ταβάνι κόπικα με αποτέλεσμα να πέσει κάτω.

Δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ και ο Γιώργος Τσαλίκης συνέχισε κανονικά την εμφάνισή του, χωρίς να διακόψει το πρόγραμμα. Με χιουμοριστική διάθεση μάλιστα, έκανε μερικά… «βαράκια» με τον πολυέλαιο για να τον δώσει στη συνέχεια, σε άνθρωπο του μαγαζιού.