PLEXR αναίμακτη βλεφαροπλαστική

18 Ιανουαρίου 2023 17:47

Τι είναι η αναίμακτη βλεφαροπλαστική;
 
Πώς θα απαλλαγείτε από το κουρασμένο βλέμμα με πτώση βλεφάρου και σακούλες κάτω από τα μάτια;
 
Με την πάροδο το χρόνου το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του, χαλαρώνουν τα βλέφαρα και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια γίνεται όλο και πιο αισθητό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το βλέμμα να δείχνει κουρασμένο, θλιμμένο και γερασμένο. Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική με την μέθοδο PLEXR μπορεί να επαναφέρει την νεανική όψη στο βλέμμα εξαχνώνοντας την περίσσεια του δέρματος που συγκεντρώνεται στα βλέφαρα, καθώς και τις γραμμές στο μεσόφρυο και στο πόδι χήνας. Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική είναι η ιδανική λύση για αισθητά νεανική εμφάνιση των ματιών, εξασφαλίζοντας συμμετρία και αρμονία στα χαρακτηριστικά του προσώπου.
 
Αναίμακτη βλεφαροπλαστική: Πώς… πού… πότε;
 
Η χαλάρωση του δέρματος είναι αποτέλεσμα της ελάττωσης του κολλαγόνου και της απώλειας της ελαστικότητάς του και είναι κάτι που συμβαίνει όσο μεγαλώνουμε. Η αναίμακτη βλεφαροπλαστκή με τη μέθοδο του PLEXR μπορεί να εφαρμοστεί και να αποκαταστήσει το πρόβλημα της χαλάρωσης με άμεσα ορατά και μόνιμα αποτελέσματα. Επίσης σε συνδυασμό με το μηχάνημα OFF πραγματοποιείται λιπόλυση και αντιμετώπιση της συσσώρευσης του λίπους, διορθώνοντας έτσι τις σακούλες και ελαχιστοποιώντας το πρήξιμο των ματιών. Η μέθοδος είναι ανώδυνη, μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες, άνδρες και γυναίκες σε περιπτώσεις βλεφαρόπτωσης, χαλάρωσης, στο πόδι της χήνας και στις σακούλες ματιών. Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική έχει σκοπό να βελτιώσει το βλέμμα, να τονίσει τα χαρακτηριστικά και να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση.
 
Τι γίνεται με τις σακούλες και το πρήξιμο ματιών και πώς αντιμετωπίζονται;
 
Η αντιμετώπιση του πρηξίματος και της σακούλας που δημιουργείται κάτω από τα μάτια είναι μια δύσκολη υπόθεση όχι όμως ακατόρθωτη. Με το μηχάνημα OFF επιτυγχάνουμε αναίμακτη λιπόλυση μέσω της καταστροφής του λιπώδους ιστού στην περιοχή των βλεφάρων. Η μέθοδος είναι αναίμακτη, ανώδυνη, πραγματοποιείται χωρίς αναισθησία και μετά την εφαρμογή ο ασθενής μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις δραστηριότητές του ακόμα και να εκτεθεί στον ήλιο χωρίς κανένα κίνδυνο. Συχνά η μέθοδος αυτή συνδυάζεται και με τη χρήση του PLEXR για την εξάχνωση των ρυτίδων στο κάτω βλέφαρο και έτσι έχουμε ορατά καλύτερα αποτελέσματα.
 
Αλήθειες και ψέματα γύρω από την αναίμακτη βλεφαροπλαστική. Όλη η αλήθεια γύρω από την βλαφαροπλαστική με PLEXR
 
Η εφαρμογή γίνεται με την χρήση μιας τοπικής αναισθητικής κρέμας και τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα από την πρώτη συνεδρία. Επίσης το γεγονός ότι υπάρχουν συνεδρίες αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα της μεθόδου αυτής, καθώς διορθώνονται οι τυχόν ατέλειες σταδιακά και χωρίς να επηρεάζεται το καθημερινό πρόγραμμα οι δραστηριότητες και η ποιότητα ζωής του ατόμου. Με την μέθοδο PLEXR ουσιαστικά επιτυγχάνουμε το χειρουργικό αποτέλεσμα αναίμακτα, χωρίς την χρήση ραμμάτων, χωρίς πόνο χωρίς ουλές, ενώ αποφεύγονται οι μετεγχειρητικές επιπλοκές που μπορεί να υπάρξουν μετά από μια κλασσική χειρουργική βλεφαροπλαστική.
 
Συχνές ερωτήσεις
 
1.Είναι ανώδυνη; Η μέθοδος είναι ανώδυνη και η εφαρμογή γίνεται με μια αναισθητική αλοιφή.
 
2.Αφήνει σημάδια; Καίει το δέρμα; Αυτά δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση, καθώς ιστολογικές μελέτες που έχουν δημοσιευτεί σε ξένα περιοδικά αποδεικνύουν ότι δεν διαπερνά την βασική στιβάδα, οπότε είναι αδύνατον να γίνουν ουλές ή άλλα σημάδια. Επιπλέον, δεν γίνονται τομές, δεν μπαίνουν ράμματα και δεν αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά.
 
3. Δεν είναι για όλες τις ηλικίες; Δεν υπάρχει περιορισμός σε αυτό το θέμα, καθώς πολλές νέες ηλικίες το εφαρμόζουν και σαν πρόληψη μόλις εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια.
 
4. Θα κλειστώ στο σπίτι; Δεν θα βγω έξω; Δεν μπορώ να πάω στην δουλειά; Σε καμιά περίπτωση δεν εμποδίζεται το πρόγραμμα. Οι δραστηριότητες συνεχίζονται κανονικά, καθώς δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός περιορισμός. Το οίδημα που μπορεί να εμφανιστεί κρατάει 2 μέρες περίπου και ελαχιστοποιείται σημαντικά με την χρήση του πάγου. Τα σημαδάκια αποπίπτουν σε 3 με 7 μέρες και μέχρι τότε καλύπτονται άνετα με make up.
 
5. Το χειρουργείο έχει μόνιμο αποτέλεσμα; Τίποτα δεν έχει μόνιμο αποτέλεσμα με την έννοια του για πάντα. Δεν σταματάμε τον χρόνο. Ο οργανισμός γερνάει και το δέρμα συνεχίζει να χαλαρώνει, οπότε πιθανόν αυτή η πτυχή στο βλέφαρο να ξαναεμφανιστεί μετά από κάποια χρόνια. Με το PLEXR τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά για περίπου 3 χρόνια.
 
6.Έχει μεγάλο κόστος; Το κόστος είναι ένα λεπτό ζήτημα, κυρίως στις μέρες μας, με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί. Παρόλα αυτά, θεωρείτε πιο οικονομική σε σχέση με άλλες μεθόδους και τεχνικές και σχεδόν το 1/3 μιας χειρουργικής βλεφαροπλαστικής. Έτσι, λοιπόν μπορούμε να έχουμε ένα όμορφο νεανικό βλέμμα σε 10 λεπτά με 3 απλά βήματα.
 
Αντιγήρανση και νεανικό βλέμμα σε 10 λεπτά, ανώδυνα, αναίμακτα, χωρίς επιπλοκές
 
Είναι γεγονός ότι μετά τα 30 αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών. Οι ρυτίδες έκφρασης, οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο των βλεφάρων κάνουν το βλέμμα να δείχνει κουρασμένο και ταλαιπωρημένο. Όσο μεγαλώνουμε τα σημάδια αυτά επιδεινώνονται και γίνονται όλο και πιο εμφανή. Η πτώση βλεφάρων και φρυδιών καθώς και οι σακούλες κάνουν τα μάτια να φαίνονται μικρά και όλη την εικόνα μας να δείχνει γερασμένη. Με την χρήση του PLEXR, μπορούμε όμως να παρατείνουμε την νεανική εμφάνιση και να αντιμετωπίσουμε τα ίχνη του χρόνου και της κούρασης στην περιοχή των ματιών. Η μέθοδος είναι ανώδυνη αναίμακτη χωρίς επιπλοκές και έχει άμεσα ορατά και μόνιμα αποτελέσματα. Η συνεδρία έχει διάρκεια περίπου 10 λεπτά και εξασφαλίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα.
 
Γεωργιάδου Ειρήνη
 
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.   
 

Στοιχεία Επικοινωνίας

PLEXR αναίμακτη βλεφαροπλαστική