Ελένη Χατζίδου: Όταν είδε UFO με τον Γιώργο Τσαλίκη

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιανουαρίου 2023 23:32

Μια ιδιαίτερη ιστορία εκμυστηρεύτηκε η Ελένη Χατζίδου στους συνεργάτες της μεσα από την πρωινη της εκπομπή «Breakfast@Star».

Η τραγουδίστρια, άφησε με το στόμα ανοιχτό τους συνεργάτες της, οι οποίοι άκουγαν με προσοχλη και  δεν μπόρεσαν να πιστέψουν την περιπέτεια που περιέγραψε μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Η αποκάλυψη ήρθε με αφορμή μια είδηση, ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν πάνω από 500 αναφορές από στρατιώτες για UFO: «Εγώ σας έχω πει ότι μια φορά που ήμουν μαζί με τον Τσαλίκη στο αυτοκίνητο, είδαμε ένα περίεργο φως να είναι κάτω και να αρχίσει να ανεβαίνει, να ανεβαίνει, να ανεβαίνει… Το είδαμε όλοι στο αυτοκίνητο. Σίγουρα θα το θυμάται ο Γιώργος» διηγήθηκε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

Τι είχε πει για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε για την περιπέτεια υγείας της κόρης της, Μελίτας Δήμητρας και έκανε γνωστό πως όλα είναι καλά.
Η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου είχε αποκαλύψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι την Κυριακή η κόρη της βρέθηκε στο νοσοκομείο και έκανε εξετάσεις.

«Έχω πάρει πολλά μηνύματα για το Μελιτάκι. Ανησυχήσατε γιατί ήμασταν στο νοσοκομείο. Περάσαμε κάτι με την υγεία της, υπήρξε ένα συμβάν. Πήγαμε στο νοσοκομείο, το ψάξαμε.

Είναι όλα καλά και φυσιολογικά. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την αγάπη. Να απευθυνόμαστε σε γιατρό», τόνισε η Χατζίδου.

Υπενθυμίζεται πως η Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βίωσαν μία δυσάρεστη εμπειρία την Κυριακή καθώς η κόρη τους βρέθηκε στο νοσοκομείο.

 

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το ιατρικό κέντρο, όπου η κόρη της Μελίτα υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Πολλοί από τους followers της έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους και τις ευχές τους για περαστικά στο παιδί.

Η Χατζίδου λίγο αργότερα έγραψε στα Instagram Stories της: «Σας ευχαριστούμε για το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τη Μελίτα μας. Είναι όλα φυσιολογικά αλλά συνεχίζουμε τις εξετάσεις.

Όταν όλα τελειώσουν θα σας μιλήσω για το τι έγινε ακριβώς. Προς το παρόν όλα καλά με πολύ παιχνίδι».