Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα είναι πολύ κοντά στο να ξεσκεπάσει τον Δημοσθένη!

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιανουαρίου 2023 17:30

Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα πολύ κοντά στο να ξεσκεπάσει τον Δημοσθένη!

Τα βήματα της Δήμητρας θα την οδηγήσουν στο δωμάτιο του Δημοσθένη, με αποτέλεσμα να έρθει αντιμέτωπη με μία φρικτή αλήθεια, στην γη της ελιάς. Μόλις ο Δημοσθένης ανακοινώσει την “αυτοκτονία” του Κίμωνα, η υπαστυνόμος θα διχαστεί… Πώς είναι δυνατόν ο αγαπημένος της να αυτοκτόνησε;

Σίγουρη πως κάτι κρύβεται πίσω από αυτόν τον ξαφνικό κι άδοξο θάνατο, η Δήμητρα ξεκινά έρευνες, θέτοντας τη ζωή της σε τεράστιο κίνδυνο! Ο Κουράκος προσπαθεί να την καθοδηγήσει και να την συμβουλεύσει, όμως δε τα καταφέρνει.

Μία ημέρα, η Δήμητρα εισβάλλει στο σπίτι του Δημοσθένη και τρέχει αμέσως στο δωμάτιο και στο γραφείο του. Στόχος της είναι να ξεσκεπάσει τον εγκληματία που οδήγησε σε θάνατο το ίδιο του το παιδί!

Ψάχνοντας, εντοπίζει κάτι που της κόβει την ανάσα.. Ένα βιβλιάριο, με ένα υπέρογκο ποσό, μαύρο χρήμα και όπλα της δίνουν την επιβεβαίωση πως ο Δημοσθένης δεν είναι το θύμα, αλλά ο θύτης!

Η Δήμητρα είναι πολύ κοντά στο να αποκαλύψει την αλήθεια. Παρέα με τον Κουράκο, ξεκινούν νέες έρευνες, με αποτέλεσμα ο κλοιός να στενεύει για τον Δημοσθένη Καπερνάρο