Αργύρης Πανταζάρας: Το τρυφερό φιλί με την Σίσσυ Τουμάση στο Instagram

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιανουαρίου 2023 09:30

Αργύρης Πανταζάρας: Το τρυφερό φιλί με την Σίσσυ Τουμάση στο Instagram

Ο Αργύρης Πανταζάρας τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Παράδεισος των κυριών» και στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Βρυκόλακες».

Ο γνωστός ηθοποιός εκτός από την επαγγελματική επιτυχία βιώνει και μια ξεχωριστή φάση στην προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό, Σίσσυ Τουμάση και περνάει μαζί της όμορφες και ξεχωριστές στιγμές.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν κρύβει τον έρωτά του και τη σχέση του, καθώς έχει δημοσιεύσει κοινά στιγμιότυπα με την αγαπημένη του στα social media.

Ο Αργύρης Πανταζάρας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι που έκανε πρόσφατα στη Βερόνα της Ιταλίας.

Σε μια από αυτές τις εικόνες, βλέπουμε τον Αργύρη Πανταζάρα να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί με τη Σίσσυ Τουμάση.

Αργύρης Πανταζάρας: Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου μια συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια ρώτησε τον ηθοποιό για την προσωπική του ζωή και τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Σίσσυ Τουμάση.

«Aυτό θα έλεγα πως είναι λίγο Οργουελικό. Δηλαδή μπορεί να είσαι σε μια άλλη σχέση και να δημοσιεύσουν μια άλλη σχέση και η άλλη να έχει άλλη σχέση. Αυτό είναι Οργουελικό και λίγο επικίνδυνο γιατί όντως μπορεί να κάνεις κακό σε κάποιον. Αν ανακοινώσουμε τώρα ότι εμείς είμαστε μαζί, κάποιος μπορεί να πειραχτεί. Αυτό έχει να κάνει με το ότι το αναπαράγουν πολλές φορές πράγματα χωρίς να τα ελέγξει κανένας. Παρόλα αυτά εμένα μου αρέσει ούτε να κρύβεσαι ούτε και να φωνάζεις. Γιατί παράλληλα έχεις και τη ζωή σου.

Είμαι πολύ καλά στη ζωή μου και αυτό είναι το σημαντικό. Νομίζω πως θέλει μια προσπάθεια το να κρατάς τις σχέσεις σε μια υγεία άρα και τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου. Το ότι είμαι καλά έχει μεγαλύτερη σημασία από το που είμαι, πως είμαι και τι κάνω. Έλεγα πάντα πως δεν μπορώ να σταματήσω να κυκλοφορώ στο κέντρο, που είμαι παιδί του κέντρου και διαλογίζομαι στο κέντρο, δεν γίνεται να το κάνω αυτό αλλά ούτε να κάνω ότι δεν συμβαίνει. Δεν θα τα συζητούσες όλα με όλους τους ανθρώπους. Δεν σημαίνει ότι δεν είσαι χαρούμενος, ότι δεν είσαι ερωτευμένος, ότι δεν είσαι γαλήνιος, ότι δεν έχεις σκέψεις και αγωνίες. Δεν θα συζητήσεις όμως τα πάντα για την προσωπική σου ζωή με όλους», είπε ο Αργύρης Πανταζάρας.