Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι τρυφερές ευχές στον Στάθη Σχίζα για τα γενέθλιά του ενώ βρίσκεται στο Survivor all star

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιανουαρίου 2023 09:45

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Στάθης Σχίζας ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο καθώς συμμετέχει στο Survivor All Star.

Την ξεχωριστή αυτή ημέρα η σύντροφος του Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί «χρόνια πολλά» παρά την μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει.

Έτσι, δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία του καλού της και την συνόδευσε με τις εξής ευχές: «Πολύχρονος αγάπη μου. Χαρούμενα 31. Να είσαι γερός, τυχερός και ευτυχισμένος».

Survivor all star: Αυτές είναι οι «χρυσές» συμφωνίες με Σχίζα, Κατσούλη και Δαλάκα

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του «All Star Survivor».

Θα είναι η πιο ακριβή εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης με το κόστος του επεισοδίου να ξεπερνά τις 100.000 ευρώ το επεισόδιο. Όσον αφορά στα χρώματα των δύο ομάδων (δεν θα υπάρχουν «Διάσημοι» και «Μαχητές») τρία είναι τα σενάρια: Το πρώτο είναι τα χρώματα να παραμείνουν μπλε και κόκκινο, το δεύτερο να αντικατασταθούν από το πράσινο και το κίτρινο, και το τρίτο πιο πρόσφατο – το οποίο κερδίζει έδαφος της τελευταίες ημέρες – τα χρώματα των δύο ομάδων να είναι το ασημί και το χρυσό ώστε με αυτό τον τρόπο να δοθεί ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σε σύσκεψη ωστόσο που πραγματοποιήθηκε εκφράστηκε και ο προβληματισμός εάν αυτά τα δύο χρώματα θα «γράφουν» καθαρά στον τηλεοπτικό φακό. Όσον αφορά στην τελική σύνθεση του All Star καστ, με το τρίτο τρέϊλερ αποκαλύφθηκαν ακόμη πέντε παίκτες στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όπως πρώτο έγραψε το Reader ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η σύντροφος του Σπύρου Μαρτίκα Βρισηίδα Ανδριώτου και η νικήτρια του Ελληνοτουρκικού Survivor Κατερίνα Δαλάκα.

Τα μπόνους και οι ρήτρες στον Άγιο Δομίνικο

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι τέσσερις νικητές των προηγούμενων «Survivor» που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι και ήδη βλέπουμε στα τρέϊλερ (Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα, Σάκης Κατσούλης και Στάθης Σχίζας) έχουν συμφωνήσει εκτός από το ποσό των 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως που θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες, εξτρά κρυφή αμοιβή που θα τους δοθεί ως εφάπαξ πριν την αναχώρησή τους για τον Άγιο Δομίνικο και ανεξαρτήτως της παραμονής τους στο παιχνίδι. Από ένα σημείο και μετά για όλους τους παίκτες υπάρχει και η πρόβλεψη μπόνους την οποία θα κρίνει ο Ατζούν εάν και πότε θα ενεργοποιήσει. Σε κάποια συμβόλαια οι δικηγόροι των υποψήφιων ζήτησαν ρήτρα που θα συνδέεται με την τηλεθέαση του προγράμματος, αίτημα το οποίο ωστόσο φέρεται να μην έγινε αποδεκτό από την εταιρία παραγωγής.

Με την προσθήκη ακόμη πέντε παικτών που θα αποκαλυφθούν στο τέταρτο τρέϊλερ και μεταξύ αυτών θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκαλύπτεται η πρώτη 22αδα των παικτών. Θα ακολουθήσουν ωστόσο και νέες προσθήκες στη συνέχεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο πάγκο θα υπάρχει εφεδρεία τουλάχιστον 10 ακόμη παλαιότερων παικτών. Οι αρχικές ημέρες προβολής του ριάλιτι αρχής γενομένης της 8ης Ιανουαρίου θα είναι Κυριακή με Τέταρτη με πρόβλεψη ωστόσο εάν το θελήσει το κανάλι να προστεθεί και η Πέμπτη με το πρόγραμμα σε αυτή την περίπτωση να «αναπαύεται» μόνο Παρασκευή και Σάββατο. Δρακόντειες είναι οι ρήτρες εχεμύθειας όχι μόνο για τους συμμετέχοντες αλλά και για όλα τα μέλη της παραγωγής. Παραβίασή τους θα συνεπάγεται όχι μόνο αυτόματη αποβολή από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και βαρύτατες οικονομικές κυρώσεις.