Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Βόλτα στη Γλυφάδα με καφέ στο χέρι

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιανουαρίου 2023 16:06

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Βόλτα στη Γλυφάδα με καφέ στο χέρι

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης πριν λίγο καιρό ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι μετά από χρόνια κοινής πορείας παντρεύτηκε και μάλιστα, όχι με ένα γάμο αλλά…με δυο! Ένα παραδοσιακό και ένα σε στυλ Αμερικής. Φυσικά, μετά ακολούθησε μεγάλο γλέντι με τον πατέρα της νύφης, Λευτέρη Πανταζή  να τραγουδά τις επιτυχίες τους διασκεδάζοντας έτσι τόσο το ζευγάρι όσο και τους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους την Κόνι και τον Μάριο την ιδιαίτερη μέρα αυτή.

Το ζευγάρι ύστερα έκανε ένα μαγικό ταξίδι του μέλιτος που ξεκίνησε από Μαλβίδες συνέχισε στο Μαϊάμι και και κατέληξε στο Λας Βέγκας.

Η Κόνι είναι αρκετά ενεργεί στο Instagram και μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε μια βόλτα του στη Γλυφάδα μαζί με φίλους.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης απόλαυσαν ένα καφέ στο χέρι μαζί με ένα τοστ και πέρασαν υπέροχα με τους φίλους τους.

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Βόλτα στη Γλυφάδα με καφέ στο χέρι

Πηγή φωτογραφιών: ndp

Μάριος Καπότσης: Η απάντηση για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού με την Κόνι Μεταξά

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Μάριος Καπότσης στο «Mega Καλημέρα» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία και τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά, το φλερτ στα social media και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.

«Με την Κόνι Μεταξά γνωριστήκαμε σε μία παραλία στη Βουλιαγμένη μέσω μίας κοινής φίλης, η οποία μετά έγινε και κουμπάρα. Θαυμάζω στην Κόνι την εργατικότητά της, είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να τα κάνει όλα, είναι ταλαντούχα» είπε ο Μάριος Καπότσης.

Για το φλερτ στα social media και τις στιλιστικές επιλογές της Κόνις Μεταξά δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν φορές που με φλερτάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είμαστε μαζί με την Κόνι και τα κοιτάμε χαριτολογώντας. Εκείνη δέχεται τα δεκαπλά από μένα, δεν θα μου κάνει σκηνή. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. Πάντα με ρωτάει για αυτά που φοράει, αλλά ποτέ δεν με έχει ενοχλήσει κάτι οπότε δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού, ο Μάριος Καπότσης ξεκαθάρισε: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας προς το παρόν. Νομίζω όμως ότι γι’ αυτό παντρεύεσαι και κάνεις οικογένεια. Είναι ένας στόχος».

Μάριος Καπότσης: «Τη δεύτερη φορά που έδωσα δαχτυλίδι αρραβώνων στην Κόνι Μεταξά, με χαστούκισε»

Μάριος Καπότσης: «Τη δεύτερη φορά που έδωσα δαχτυλίδι αρραβώνων στην Κόνι Μεταξά, με χαστούκισε»

Ο Μάριος Καπότσης έκανε ένα διάλειμμα από τις αθλητικές υποχρεώσεις του και παραχώρησε συνέντευξη στο «Breakfast@Star».

Ο Ολυμπιονίκης μίλησε για τον γάμο του με την Κόνι Μεταξά, ενώ αποκάλυψε και ένα απρόοπτο που συνέβη όταν έκανε για δεύτερη φορά πρόταση γάμου στη σύζυγό του.

«Η ζωή μας με την Κόνι δεν άλλαξε μετά τον γάμο. Πιστεύω όμως ότι αν έρθει κάποια στιγμή ένα παιδί, θα αλλάξει. Προς το παρόν δεν το σκεφτόμαστε, στο μέλλον. Στα Χανιά είχαν έρθει όλοι οι φίλοι μας, ήταν σαν ένα μεγάλο πάρτι. Έναν χρόνο πριν την πρόταση γάμου της είχα δώσει ένα δακτυλίδι για αρραβώνα, τη δεύτερη που της έδωσα δακτυλίδι της βγήκε αυθόρμητα και με χαστούκισε. Δεν θέλω να το θυμάμαι αυτό» εξομολογήθηκε ο Μάριος Καπότσης για τον γάμο του με την Κόνι Μεταξά.

«Έγραψα τραγούδι για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη. Ο τίτλος είναι “Καψούρα”. Δεν έχει τύχει να γράψω τραγούδι για την Κόνι» αποκάλυψε ο πολίστας.