Άλεκ Μπάλντουιν: Η δημοσίευση στο Instagram που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Ιανουαρίου 2023 09:00

Αντιδράσεις προκάλεσε ο Άλεκ Μπάλντουιν με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην πρώτη ανάρτησή του μετά την απαγγελία κατηγοριών για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ο γνωστός ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν «ανέβασε» φωτογραφία της συζύγου του, Χιλάρια, με τον εξάχρονο ετών γιο τους, Λίο, ο οποίος της κάνει μασάζ.

«Το παλιό κόλπο ‘άσε με να σου τρίψω την πλάτη’», έγραψε στη λεζάντα του στιγμιότυπου ο χολιγουντιανός σταρ, έμπνευση που αποδείχθηκε ατυχής.

Και αυτό επειδή προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από την πλευρά των followers του. Πολλοί τον κατηγόρησαν ότι αφήνει σεξουαλικά υπονοούμενα για τη σχέση γιου και μητέρας!

Όπως σχολίασαν μεταξύ άλλων, η φωτογραφία είναι τρυφερή ωστόσο χαρακτήρισαν ανατριχιαστική τη λεζάντα.

«Είναι περίεργο σχόλιο στη φωτογραφία του γιου σου και της μητέρας του», έγραψε ένας ακόλουθος, ενώ ένας άλλος σχολίασε «Αυτή η λεζάντα είναι αηδιαστική», και ένας τρίτος σημείωσε: «Πιστεύει κανείς άλλος ότι αυτή η λεζάντα είναι ανατριχιαστική; Η φωτογραφία είναι γλυκιά. Η λεζάντα το κάνει περίεργο».

Πιο αιχμηρός ένας άλλον φαν, έγραψε: «Το να σεξουαλικοποείς παιδιά είναι πάντα τόσο περίεργο αλλά το δικό σου παιδί; Μπιαχ!», πρόσθεσε άλλος ακόλουθος.

Ο Μπάλντουιν διαπίστωσε προφανώς ότι οι διαμαρτυρίες είχαν βάση και έτσι άλλαξε τη λεζάντα. «Θα ακολουθήσουν πατατάκια», πρόσθεσε στην αρχική λεζάντα, υπονοώντας ότι το παιδί θα ανταμειφθεί με πατατάκια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών η εισαγγελέας του Νέου Μεξικού απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Μπάλντουιν και της οπλουργού Χάνα Γκουτιέρες – Ριντ, σχετικά με τον πυροβολισμό που προκάλεσε τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» τον Οκτώβριο του 2021.

Από το γραφείο της εισαγγελέως Μέρι Κάρμακ-Αλτουίς έγινε γνωστό επίσης ότι ο βοηθός σκηνοθέτη Ντέιβιντ Χολς υπέγραψε συμβιβασμό, αποδεχόμενος την κατηγορία της εξ αμελείας χρήσης θανατηφόρου όπλου.

«Κατόπιν ενδελεχούς εξέτασης των αποδεικτικών στοιχείων (…) διαπίστωσα ότι υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του Άλεκ Μπάλντουιν και άλλων μελών του κινηματογραφικού συνεργείου (στα γυρίσματα) του Rust», δήλωσε η Κάρμακ – Αλτουίς, υπογραμμίζοντας ότι «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου»