Γιάννης Στάνκογλου: Αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Ιανουαρίου 2023 12:56

O Γιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» και στάθηκε στην πιο δύσκολη σκηνή που είχε με τον φίλο και συνάδελφό του, Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αρχικά σημείωσε: «Δεν θα σας αποκαλύψω αν ο ρόλος που υποδύομαι έχει κάνει φόνο. Θα σας έχω εκεί να… βράζετε στο ζουμί σας. Το γνωρίζω. Είναι καλός άνθρωπος ο Χρήστος, απλώς είναι προδομένος και πληγωμένος. Πολλές φορές μπορεί γι’ αυτόν τον λόγο να μην κάνει το σωστό».

Όσον αφορά στην πιο δύσκολη σκηνή με τον Μπισμπίκη, ο Στάνκογλου εξομολογήθηκε: «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν αυτή που τον δέρνω. Ήταν δύσκολη υποκριτικά για εμένα σε σχέση με τη ψυχολογία του χαρακτήρα, με αυτά που του έλεγα και με το να χτιστεί μία σκηνή μάχης».

Και πρόσθεσε: «Έχει δυσκολίες το σίριαλ αυτό. Ο χαρακτήρας μου κρύβει πράγματα και μία μεγάλη αλήθεια που είναι δύσκολη να την κουβαλήσεις, γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος με μία άλλη αλήθεια οπότε το να κρύψεις πράγματα στην υποκριτική, είναι πολύ δύσκολο».

Aπό εκεί και πέρα, Στάνκογλου πρόσφατα μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική από τη στιγμή που αποφοίτησε από τη δραματική σχολή, μέχρι και σήμερα.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» του MEGA και αρχικά σχολίασε το γεγονός ότι δεν ήθελε να δίνει πολλές συνεντεύξεις, ως εξής: «Μεγάλωσα με αυτό το ρητό, ‘όχι πολλή τηλεόραση, όχι πολλές συνεντεύξεις’.

Συνειδητοποιείς μεγαλώνοντας ότι μία δουλειά θέλει και το σπρώξιμό της, πρέπει να μιλήσεις γι΄αυτήν για να έρθει ο κόσμος να σε δει. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άτομα, όπως εσύ, που θέλω να έρθω μία φορά μέσα στον χρόνο να σε δω, να συζητήσουμε. Όταν με πήραν τηλέφωνο είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθω».

Έπειτα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε τα πρώτα χρόνια ως ηθοποιός, λέγοντας: «Τα χρήματα δεν έφταναν τα πρώτα χρόνια για να ζήσω, δεν απογοητεύτηκα ποτέ. Αν και είχαν συμβεί διάφορε δυσκολίες, δουλειές που νόμιζες ότι θα ήταν πιο ωραίες και τελικά δεν ήταν τόσο ωραίες.

Παρόλα αυτά όχι, από τη στιγμή που μπήκα στο θέατρο δούλεψα με τους ανθρώπους που θαύμαζα, εκεί αγάπησα το θέατρο. Γι’ αυτό και μου πήρε κάποια χρόνια για να παίξω στην τηλεόραση, πέντε με έξι χρόνια. Βέβαια την αγάπησα και την αγαπώ την τηλεόραση».