Δούκισσα Νομικού: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Συντάκτης: Newsroom

28 Ιανουαρίου 2023 15:30

Δούκισσα Νομικού: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε η Δούκισσα Νομικού!

Μπορεί εδώ και πολλά χρόνια η Δούκισσα να διατηρεί το ίδιο στο στιλ των μαλλιών της, πιστή δηλαδή στην απόχρωση του ξανθού αλλά και στο μήκος όμως αυτή τη φορά μας έκανε την έκπληξη!

H Δούκισσα Νομικού έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή και ακολουθώντας την πιο hot τάση της μόδας, έκοψε αφέλειες.

Λίτσα Πατέρα: «Η Δουκισσούλα μας είναι περσινά ξινά σταφύλια»

Δηλώσεις στην κάμερα των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Λίτσα Πατέρα. Τη γνωστή αστρολόγο εντόπισαν τα δημοσιογραφικά συνεργεία κατά την αποχώρησή της από τα στούντιο του Ant1 και τη ρώτησαν για τις πρόσφατες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού σχετικά με την αποχώρησή της από το «Πρωινό».

«Η Δουκισσούλα μας είναι περσινά ξινά σταφύλια. Κάτι θα έχει γίνει, δεν ήμουν εγώ εκεί μπροστά, δεν ξέρω το γιατί» δήλωσε η Λίτσα Πατέρα για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού και πρόσθεσε: «Είναι εξαιρετικό πλάσμα, την αγαπώ πάρα πολύ κι ο Γιώργος το ίδιο. Το τι έγινε στην αρχή της εκπομπής δεν το ξέρω αλλά είναι παλιά ιστορία».

Δούκισσα Νομικού: «Σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της για την αποχώρησή της από το «Πρωινό»

Δούκισσα Νομικού: «Σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της για την αποχώρησή της από το «Πρωινό»

Λίγους μήνες μετά την αιφνίδια αποχώρησή της από το «Πρωινό», η Δούκισσα Νομικού έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη βάφτιση των δυο παιδιών της, η οποία πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στην Μύκονο σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Για να αποχωρήσω – με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια – πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε σίγουρα πάρα πολύ. Ωστόσο, όλα καλά. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω» δηλώνει η Δούκισσα Νομικού για τη λύση της συνεργασίας της με τον Ant1.

Θα τη δούμε να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση; «Δεν το ‘χω καθόλου στο μυαλό μου ακόμα. Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου» ξεκαθαρίζει η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά στη βάφτιση των παιδιών της, η Δούκισσα Νομικού απάντησε: «Το κάναμε πολύ-πολύ μεταξύ μας, επομένως δεν διέρρευσε κάτι. Με ρωτούσαν συνέχεια και στο τελευταίο Q&A που έκανα για να σταματήσουν να με ρωτάνε».