Mente Fuerte: Η Σολωμού, η κατάθλιψη και η μάχη με τα κιλά

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Φεβρουαρίου 2023 08:59

Ο Mente Fuerte παραχώρησε συνέντευξη και κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν είναι ζευγάρι με τη Μαρία Σολωμού.

Ο τραγουδιστής Mente Fuerte ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» της Δευτέρας και ρωτήθηκε για τη Μαρία Σολωμού με την οποία φημολογείται ότι έχουν σχέση:

«Δεν ξέρω τι κάνει. Κατ’ αρχήν δεν έχουμε δηλώσει ότι είμαστε μαζί από όσο ξέρω κι είναι και καλό μάρκετινγκ αυτό. Την πιστεύω όταν λέει ότι είναι στο γυμναστήριο. Ζηλεύω τα πάντα, ζηλεύω και το τραπέζι άμα καθίσουν μόνοι τους.

Πρέπει όμως να υπάρχει κάτι γιατί βαριέσαι. Δεν ξέρω αν με ζηλεύει. Θα πρέπει να την ρωτήσεις. Εγώ πού να τη βρω; Εσύ θα την βρεις», είπε μεταξύ άλλων στον παρουσιαστή της εκπομπής, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ίδιος μίλησε και για τις αυξομειώσεις στα κιλά του. «Ήθελα γιατί έφτασα σε ένα σημείο που δεν ένιωθα καλά με εμένα. Δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουν οι άλλοι ή αν σε γουστάρουν οι γυναίκες γιατί από ό,τι βλέπεις είμαστε καυ…ς είτε με πολλά κιλά είτε με λίγα. Είναι θέμα πως αισθάνεσαι», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Είχα πάρει πολλά κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά. Πάντα ήμουν γεμάτος, αλλά εκεί 19-20 χρονών με επηρέασε. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα χάσει άλλες δύο φορές μόνος μου τα κιλά με γυμναστικές και διατροφές αλλά δεν είχα το κουράγιο να το ξανακάνω.

Τα αντικαταθλιπτικά τελειώνουν ποτέ; Πρέπει να δουλέψεις πολύ με τον εαυτό σου. Δεν τα πάω καλά με τους ψυχολόγους, θέλω να τα πάω. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο. Άργησα να καταλάβω ότι έχω κατάθλιψη, τώρα είμαι πολύ καλά σε σχέση με το πώς ήμουν, το διαχειρίζομαι».

Μιλώντας για τα μαθητικά του χρόνια ο Mente Fuetre εξήγησε γιατί λέει πως είναι αγράμματος: «Μεγάλωσα στην Καλλιθέα. Ήμουν το μαύρο πρόβατο. Δεν τα πήγαινα καλά με το σχολείο, δυστυχώς. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τους σοβαρούς κινδύνους αν δεν ξέρεις γράμματα. Άλλο να είσαι αμόρφωτος και άλλο αγράμματος, εγώ είμαι αγράμματος».