Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Μετά την ακρόαση για τους ‘Παγιδευμένους’ έκλαιγα δύο ώρες»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Φεβρουαρίου 2023 09:45

H Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, η οποία ξεχωρίζει στο σήριαλ «Παγιδευμένοι» μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός για τα χρόνια της στην Αγγλία καθώς και για το πώς ένιωσε όταν της έκαναν πρόταση για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς «Παγιδευμένοι» Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2Night Show» της Τρίτης και ήταν αποκαλυπτική.

«Αποφοίτησα το 2016. Ξεκίνησα, δούλεψα στο θέατρο, μετά σε δύο ταινίες και μετά έφυγα στην Αγγλία όπου έκανα διάφορα. Στην Αγγλία δούλευα για να βιοπορίζομαι, αλλά παρέμενα ηθοποιός», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια τόνισε: «Πάντα ήθελα να φύγω στο εξωτερικό και αν δεν έφευγα εκείνη στη στιγμή δεν θα το έκανα ποτέ γιατί θα ξεκινούσαν οι δουλειές εδώ. Μου άνοιξαν μεγάλοι ορίζοντες. Γύρισα στην Ελλάδα για τους ‘Παγιδευμένους’. Μετακόμισα μέσα σε δύο μέρες. Δεν πήγα με γνώμονα την επιτυχία αλλά το ένστικτο».

Σχετικά με την απόφαση να γίνει ηθοποιός σημείωσε: «Πήρα την απόφαση να γίνω ηθοποιός στη Γ’ Λυκείου. Μετά από ένα μιούζικαλ που είδα στο Λονδίνο σκέφτηκα ότι αυτοί κάνουν ό,τι μου αρέσει να κάνω. Στο Λύκειο δεν μπορούσα να διαβάσω, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ, έδωσα Πανελλήνιες μόνο και μόνο για το φοιτητικό πάσο».

Και πρόσθεσε: «Τον πρώτο χρόνο πήγα σε ιδιωτική σχολή, τον δεύτερο ξανάδωσα στο Εθνικό για να τους θυμίζω ότι υπάρχει μία τρελή που έρχεται κάθε χρόνο και τη δεύτερη χρονιά μπήκα».

Αναφορικά με τις απογοητεύσεις στο χώρο της υποκριτικής αλλά και τη σειρά «Παγιδευμένοι», ανέφερε: «Με το πού μπήκα στη Δραματική αποδέχτηκα ότι δεν θα παίρνω όλες τις δουλειές και ότι έπρεπε να συμφιλιωθώ με την απόρριψη.

Μετά την ακρόαση για τους ‘Παγιδευμένους’ μπήκα στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και έκλαιγα δύο ώρες. Ήθελα πολύ τη δουλειά, μου βγήκε όλη η πίεση».

Αναφερόμενη στην οικογένειά της, αποκάλυψε: «Η μαμά μου είναι από την Πολωνία και ο μπαμπάς μου είναι Έλληνας. Έχω όμως περισσότερη επαφή με τους συγγενείς στην Πολωνία. Μεγάλωσα στον Πειραιά. Η μητέρα μου έχει τελειώσει Αρχαιολογία, μετά άνοιξε χαντράδικο, ο παππούς μου είχε το πρώτο φωτογραφείο του Πειραιά».

Η ηθοποιός στάθηκε επίσης και σε ταινία που γύρισε στο Ιράν μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Νίκο Πουρσανίδη, τον Μάνο Πίντζη και άλλους τονίζοντας πως έμεινε εκεί για τα γυρίσματα για περίπου έξι μήνες. Όπως τόνισε, της άρεσαν πολύ ως λαός οι Ιρανοί γιατί ήταν πολύ «ζεστοί».