Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Φεβρουαρίου 2023 10:59

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου περιμένει το πρώτο της παιδί, που αποτελεί τον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Το μωρό θα είναι κορίτσι και για τον λόγο αυτό το παιδικό δωμάτιο ήδη βάφεται με ροζ χρώμα.

Το ζευγάρι, που ανυπομονεί να κρατήσει το παιδί στην αγκαλιά του, έχει ήδη αγοράσει τα πρώτα ρουχαλάκια.

H σχέση της Μαλέσκου με τον Δανιά άρχισε περίπου πριν από 1,5 χρόνο όταν εκείνη επισκέφθηκε το κτήμα του στην Παλλήνη προκειμένου να ζητήσει κάποιες συμβουλές για το σκυλάκι της, ένα γαλλικό bulldog.

Τον Οκτώβριο του 2021, η Μαλέσκου στον αέρα του «Love it», με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον ενδεχόμενο γάμο της στην Ελλάδα, είχε πει: «Εγώ θέλω πολύ να παντρευτώ, νόμιζα ότι θα με ρωτούσατε ποιος θέλει να με παντρευτεί. Έχω κάτι στο μυαλό μου».

Τον Νοέμβριο του 2021, οι δυο τους ταξίδεψαν στην Μονεμβασιά.

«Για τα προσωπικά μου η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάω αλλά, προσωπικά, αν με ρωτάς είμαι πολύ καλά και αυτό εύχομαι σε όλο τον κόσμος» είχε σχολιάσει τότε η Ιωάννα Μαλέσκου σε ερώτηση που είχε δεχθεί από δημοσιογράφους.

Λίγο καιρό μετά, οι δυο τους πραγματοποίησαν και μια σπάνια δημόσια εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η Μαλέσκου και ο Δανιάς είχαν πάει να παρακολουθήσουν θεατρική παράσταση αποφεύγοντας ωστόσο τις κάμερες.

Μια ακόμη σπάνια εμφάνιση ζευγαριού πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στη Ρόδο και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του wingfoil (ένα νέο σχετικά θαλάσσιο σπορ που προέρχεται από το σερφ) στο οποίο ο Δανιάς πήρε μέρος με τη Μαλέσκου να βρίσκεται στο πλευρό του για να τον απολαύσει.

Τόσο η Μαλέσκου όσο και ο Δανιάς επιθυμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θεωρώντας πως με τον τρόπο αυτό την προστατεύουν.