Μελίνα Νικολαΐδη: Αποθέωσε τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή – «Όταν βγαίνει η βασίλισσα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Φεβρουαρίου 2023 11:02

Η Μελίνα Νικολαΐδη θαυμάζει τη μητέρα της Δέσποινα Βανδή και το επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά.

Η 19χρονη κόρη της τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η μητέρα της και διασκέδασε με το πρόγραμμά της.

Παράλληλα, «ανέβασε» βίντεο από τη στιγμή που η μητέρα της καλησπερίζει τους θαμώνες.

«When the Queen rises…« (Όταν βγαίνει η βασίλισσα), έγραψε στο κλιπ με τη Βανδή, εκφράζοντας τον θαυμασμό της για τη δημοφιλή ερμηνεύτρια.

Η Νικολαΐδη ζει στο Λονδίνο όπου σπουδάζει αλλά ενίοτε επιστρέφει στην Ελλάδα και βρίσκεται με τους γονείς της και με τους αγαπημένους της ανθρώπους.

 

Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, με το ζευγάρι να μη διστάζει να δείχνει σε κάθε δημόσια εμφάνισή του πόσο αγαπημένο είναι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» του Alpha, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη πήγαινε γυμναστήριο στην Γλυφάδα με τη μητέρα της, όταν γνώρισε τον γοητευτικό personal trainer, ο οποίος έμελλε να της κλέψει την καρδιά.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι, λίγο πριν η Μελίνα Νικολαΐδη φύγει για Λονδίνο και να ξεκινήσει τις σπουδές της στην υποκριτική. Η 19χρονη και ο 35χρονος ένιωσαν απευθείας έντονη έλξη ο ένας για τον άλλον και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι!

Τόσο η Μελίνα Νικολαΐδη όσο και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης πηγαινοέρχονται Αθήνα – Λονδίνο για να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Όπως λένε όσοι τους γνωρίζουν, είναι full in love καθώς φαίνεται πως ο ένας έχει βρει στον άλλον, όσα ζητάει από μία σχέση.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο 34χρονος Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έχει ήδη γνωρίσει τον πατέρα της συντρόφου του, Ντέμη Νικολαΐδη.

«Τον έχει γνωρίσει και έχει πάρει την έγκριση. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνούν υπέροχα. Είναι πολύ αγαπημένοι» ανέφερε η παρουσιάστρια.