Αποκλειστικό: Χρήστος Μάστορας – Χριστίνα Παπαδέλλη: Και πάλι μαζί, αλλά… κρυφά

20 Ιανουαρίου 2020 10:13

Μάστορας

Μπορεί να χώρισαν και μάλιστα επεισοδιακά, αλλά ο Χρήστος Μάστορας και η Χριστίνα Παπαδέλλη φαίνεται ότι είναι και πάλι μαζί, αν και… το κρύβουν.

Είχαν ζήσει ένα θυελλώδες ειδύλλιο, το οποίο τελείωσε με εξίσου θυελλώδη τρόπο και έναν τρομερό καυγά, που είχε γίνει είδηση στα Μέσα. Όλα αυτά έγιναν πριν από αρκετούς μήνες, πιο συγκεκριμένα το καλοκαίρι και ακολούθησαν δηλώσεις που επιβεβαίωναν το χωρισμό αλλά και ένα ξεγυρισμένο unfollow στο Instagram.

Τώρα, όμως, φαίνεται ότι τα πράγματα άλλαξαν, κάτι που έγινε φανερό από τις απανωτές εμφανίσεις της πρώην παίκτριας του My Style Rocks στο κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

Πηγές από το περιβάλλον της Χριστίνας λένε ότι οι δύο τους πράγματι δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, μια ευκαιρία όμως που αυτή τη φορά θέλουν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέμματα. Ακόμα είναι στο διερευνητικό στάδιο, προσπαθούν δηλαδή να εξακριβώσουν εάν μπορούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα του παρελθόντος, όπως λένε τα ίδια άτομα, γι αυτό και είναι αποφασισμένοι να αποφύγουν τις δηλώσεις και τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Μέχρι, τουλάχιστον να διαπιστώσουν εάν ο νέος χρόνος είναι αυτός στον οποίο η σχέση τους θα δέσει για τα καλά…