Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η αιχμηρή ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Φεβρουαρίου 2023 11:55

Survivor All Star: Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα ο Αναγνωστόπουλος;

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δημοσίευσε το πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star» και είναι αιχμηρό για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε φωτογραφία από το «Circo Medrano» βάζοντας ως τοποθεσία τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Αναγνωστόπουλος ήταν ο παίκτης που στο προχθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star» αποχώρησε έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Μάλιστα, όταν του δόθηκε ο λόγος, να μιλήσει, εκείνος τον αρνήθηκε και ζήτησε να αποχωρήσει από το Συμβούλιο χωρίς να χαιρετήσει κανέναν, γεγονός που έφερε μια μικρή ένταση στους Μαχητές.

Ο Αναγνωτόπουλος λοιπόν, πήρε τη δάδα του και έφυγε από το παιχνίδι με την παραγωγή να τον οδηγεί στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Eπιστρέφει στην Ελλάδα με 20 χιλιάδες ευρώ επιπλέον καθώς έλαβε 5.000 ευρώ για κάθε μία από τις τέσσερις εβδομάδες που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο.

 

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν, προ ημερών, στο «Survivor All Star» καθώς ο Αναγνωστόπουλος κινδύνευσε με πνιγμό!

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές αγωνίστηκαν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης καθώς έπρεπε να σπρώξει ο ένας τον άλλο προκειμένου να μείνουν όρθιοι και να μην πέσουν στο νερό.

Ο Αναγνωστόπουλος είχε αντίπαλο τον Γιώργο Κόρομι όμως δεν κατάφερε να ισορροπήσει και έπεσε στο νερό.

Κόντεψε να πνιγεί αλλά αμέσως οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον βοηθήσουν και να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

«Δεν ξέρω, απλά ήπια νερό και με έπιασε πανικός γιατί δεν γύρναγε κανένας», είπε ο Αναγνωστόπουλος λίγο αργότερα όταν είχε συνέλθει.

Από την πλευρά του, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανέφερε: «Μετά από αυτή την επεισοδιακή αναμέτρηση, θέλω να ανακοινώσω ότι ο Κώστας είναι καλά, συνήλθε και βλέποντας προσεχτικά το ριπλέι και οι δυο παίκτες κατέληξαν μέσα στο νερό αλλά το χέρι του οποίου ακούμπησε πρώτο το νερό είναι του Κόρο».