Άννα Πρέλεβιτς: Έδειξε τα σημάδια ακμής που είχε στο πρόσωπό της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Φεβρουαρίου 2023 12:15

Η Άννα Πρέλεβιτς έκανε σε Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε ερωτήσεις που δέχθηκε από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer Άννα Πρέλεβιτς, κλήθηκε μεταξύ άλλων να απαντήσεις αν είχε ποτέ ακμή.

Η ίδια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν που δείχνει τα σημάδια ακμής στο πρόσωπό της και έγραψε: «Αχ, σε νιώθω τόσο πολύ! Πέρσι πέρασα ακμή για ένα 6μηνο… Τώρα η επιδερμίδα μου είναι χαρτί!

Με έσωσε ο δερματολόγος μου, κύριος Παπαδόπουλος, και η Δούκισσα γιατί εκείνη μου τον σύστησε».

Παλαιότερα, είχε μιλήσει (στο «ΟΚ!») για την κυστική ακμή και είχε αναφέρει: «Μου αρέσει πολύ το κομμάτι περιποίησης και να δοκιμάζω συνεχώς προϊόντα, όμως, η κυστική ακμή χρειάζεται άλλη προσέγγιση. Ακολουθώ πιστά τα βήματα που μου έχει προτείνει η δερματολόγος μου.

Για το πρωί: Καθαρίζω το πρόσωπο μου με σαπούνι. Συνεχίζω, κάνοντας κομπρέσες με ένα υγρό συνταγής του γιατρού μου για τρία λεπτά. Εφαρμόζω τοπικά ένα serum στις ατέλειες και ολοκληρώνω φυσικά με μία ενυδατική/αντηλιακή κρέμα με χρώμα. Όπως ανέφερα και παραπάνω, αυτή την κρέμα την έχω, συνεχώς μαζί μου!

Για το βράδυ, ακολουθώ την ίδια ακριβώς ρουτίνα, μόνο που αντικαθιστώ την αντηλιακή κρέμα, με μία κρέμα νυχτός. Ελπίζω να ξεπεράσω το συντομότερο αυτό το δερματικό πρόβλημα και να επιστρέψω στις παλιές μου συνήθειες beauty pampering του εαυτού μου».

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός είναι ένα απο τα ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν μέσα στο 2023!

Το μυστήριο θα τελεστεί αυτή την άνοιξη και όπως είπε η Πρέλεβιτς στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Παντρεύομαι 27 Μαΐου»!

Και υπογράμμισε: «Έχω φορέσει πάρα πολλά νυφικά και λόγω δουλειάς και ποτέ δεν είχα φανταστεί πως θα μπορούσε να είναι το δικό μου. Το προηγούμενο βράδυ όμως πριν την πρόβα, σαν να μου ήρθε αναλαμπή και είπε ‘αχ νομίζω έτσι θέλω να παντρευτώ’…

Έχω βρει έναν οίκο από το εξωτερικό και θα ταξιδέψω σε αυτή τη χώρα για να το δω και από κοντά. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και το χαίρομαι όλο πάρα πολύ. Δεν το περίμενα από εμένα να γίνω η κλασική νύφη. Πριν από έναν χρόνο έλεγα ότι εννοείται δεν θα δείξω στον Νικήτα το νυφικό και τα μαλλιά μου και έχω γίνει παραδοσιακή. Δεμ θέλω να δει τίποτα, ούτε τα παπούτσια, ούτε τα κοσμήματα, τίποτα. Θέλω να είμαι έκπληξη».