Λούκας Γιώρκας – Βασιλική Σαλαμπάση: Η συγκατοίκηση και τα σχέδια που κάνουν για γάμο και παιδιά

Συντάκτης: Newsroom

5 Φεβρουαρίου 2023 09:45

Ο Φεβρουάριος, ο πιο ερωτικός μήνας του χρόνου φαίνεται πως βρίσκει τον Λούκα Γιώρκα στην καλύτερή του φάση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Λούκας Γιώρκας πρόσφατα παρουσίασε μέσα από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο» το νέο του τραγούδι, μια συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους.

«Σ’ ευχαριστώ για την αγάπη σου, για το όνειρο που ζω, για τον χαμένο μου που βρήκα εαυτό. Σ’ ευχαριστώ για τον Παράδεισο που μου άνοιξες να μπω. Σ’ ευχαριστώ» λένε οι στίχοι του νέου του τραγουδιού. Στίχοι που θα μπορούσε εύκολα να αφιερώσει και ο ίδιος στην αγαπημένη του Βασιλική Σαλαμπάση.

Η σχέση του Λούκα Γιώρκα με την 27χρονη δικηγόρο, μετρά ήδη 2.5 χρόνια και όπως όλα δείχνουν, δε θα αργήσει να περάσει στο επόμενο στάδιο αφού επιθυμία τους είναι να δημιουργήσουν μαζί μια όμορφη οικογένεια.

Μιλώντας στην εφημερίδα Reallife, ο Λούκας Γιώρκας αποκαλύπτει ότι με την αγαπημένη του ζουν κάτω από την ίδια στέγη και σχεδιάζουν βήμα-βήμα το μέλλον τους.

«Η επιτυχία και η ευτυχία είναι καταστάσεις που χτίζονται. Είμαι σε αυτή τη φάση οικοδόμησης. Διανύω μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή μου, γιατί πραγματικά νιώθω ότι δε μου λείπει τίποτα. Και δε μιλάω για υλικά πράγματα αλλά για την πληρότητα που αισθάνομαι μέσα μου. Μένω μαζί με τη σύντροφό μου στην Αθήνα και σχεδιάζουμε να περάσουμε μαζί όλα τα στάδια μιας σχέσης. Γάμο, παιδιά, οικογένεια, πάντα με τη βοήθεια του Θεού» δηλώνει ο Λούκας Γιώρκας.