Νίκος Αποστολόπουλος: «Η σόουμπιζ είναι στα πατώματα στην Ελλάδα, όλοι είναι υπερεκτιμημένοι»

Συντάκτης: Newsroom

7 Φεβρουαρίου 2023 14:15

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η σόουμπιζ είναι στα πατώματα στην Ελλάδα, όλοι είναι υπερεκτιμημένοι»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος έδωσε συνέντευξη και έριξε τα «καρφιά» του σε όλη την ελληνική showbiz.

«Η σόουμπιζ είναι στα πατώματα στην Ελλάδα. Είναι κάτι ασήμαντοι άνθρωποι στους οποίους τα κανάλια δίνουν λόγο να υπάρχουν. Όλοι είναι υπερεκτιμημένοι στη σόουμπιζ», είπε στο «Mega Καλημέρα».

Για το My Style Rocks ανέφερε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πάει από Βατερλώ σε Βατερλώ. Στη θέση της παρουσιάστριας έπρεπε να είναι η Χριστοπούλου ή η Ζενεβιέβ ή κάποια από αυτές τις στρίγγλες. Ο Κουδουνάρης κάτι πρέπει να κάνει για να προβληθεί, να είναι γνωστός, στην Ελλάδα δεν τον ξέρει κανείς. Είναι δυνατόν σε αυτή την εκπομπή να βάλουν παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου;».

Για το GNTM είπε: «Στο GNTM δεν τους φτάνει η αποτυχία η φετινή, θέλουν και του χρόνου. Η Βίκυ Καγιά έχει γινει υστερική, ουρλιάζει χωρίς λόγο. Ο Γιώργος Καράβας είναι διακοσμητικό στοιχείο. Που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό;»,

Δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός και το Survivor: «Ο Αλέξης Παππάς έχει πολλή έπαρση. Ο Σάκης Τανιμανίδης πια δεν κάνει να παρουσιάζει τίποτα. Ο Γιώργος Λιανός είναι μια χαρά».

Αποστολόπουλος για Καγιά: «Καλύτερα να πάει στο σπιτάκι της κι έχει τον άντρα της και τα παιδάκια της»

Αποστολόπουλος για Καγιά: «Καλύτερα να πάει στο σπιτάκι της κι έχει τον άντρα της και τα παιδάκια της»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και άνοιξε πυρ κατά GNTM αλλά και τον κριτών, Βίκυς Καγιά, Μαρίνας Πατούλη.

«Η περσινή επιτροπή του GNTM ήταν χίλιες φορές καλύτερη. Όταν θα φύγει από το GNTM ο Καράβας τι θα κάνει; Βαρκούλες αρμενίζουν. Θα πάει πάλι να κάνει τον γυμναστή και να ανοίξει με τη γυναίκα του ένα μανικιούρ. Η Βίκυ αυτό που κάνει είναι πραγματικά γελοίο. Ο τρόπος που μιλάει, η φωνούλα της, η υστερικότητα. Ειλικρινά είναι θέμα αξιοπρέπειας να σταματήσει να το κάνει αυτό το πράγμα. Καλύτερα να πάει στο σπιτάκι της κι έχει τον άντρα της και τα παιδάκια της… Πρέπει να έχεις ανάγκη να το κάνεις αυτό, να μην έχεις να φας. Να ξεφτιλίζεσαι;

Αυτό το τέρας που έχουν εκεί τη γυναίκα με το μούσι. Αυτή είναι να την πας σε τσίρκο και να γελάς ή λες Παναγιά μου θα με φάειΝα της βάλουμε μια αλυσίδα στο λαιμό και να τη βγάλουμε. Ντροπή. Σιγά μην την είχαν αυτή να πηγαίνει κόντρα στην Καγιά. Η Καγιά θέλει να έχεις μια γλώσσα και να τη γλείφεις.

«Η Μαρίνα Πατούλη δεν βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη; Να δει το GNTM; Είναι η επιτομή του GNTM, όπως το κατάντησαν. Είναι γελοίο να μιλάει αυτή» δήλωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος.