Ελένη Γερασιμίδου: «Παραμάκρυνε η αμερικανιά του #Metoo»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Φεβρουαρίου 2023 12:45

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου, τα λεγόμενα της οποίας προκαλούν αίσθηση.

Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα»  για τον Γιώργο Κιμούλη, για τον λόγο που θέλει να… σκοτώσει τον σύζυγό της, για τον Λάκη Λαζόπουλο και τα «πρωινάδικα».

«Προστριβές με τον σύζυγό μου έχουμε κάθε ημέρα, πολλές φορές θέλω να τον… σκοτώσω, να του σπάσω το κεφάλι. Ο άνδρας μου με νευριάζει, παριστάνει το θύμα, αλλά δεν είναι», είπε αστειευόμενη.

Και συμπλήρωσε για την οικογένειά της: «Η αδελφή μου λείπει και ο αδελφός μου, που τον ‘έχασα’’ κι αυτόν. Την αδελφή μου τη βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου, πάντα με χρωματιστά ρούχα και το χαμόγελο της».

Σχετικά με τις σπουδές των ηθοποιών και τα επαγγελματικά τους δικαιώματα, η Γερασιμίδου τοποθετήθηκε ως εξής: «Βεβαίως και πρέπει να σπουδάσει κάποιος για να γίνει ηθοποιός, η δουλειά μας είναι επιστήμη».

Αναφορικά με την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, είπε: «Γιατί δεν έπρεπε να επιστρέψει ο Γιώργος Κιμούλης, ο μεγαλύτερος εν ζωή ηθοποιός που υπάρχει στην Ελλάδα;

Δεν λέω ότι έκανε καλά ή ότι δεν πιστεύω αυτά που λένε οι γυναίκες συνάδελφοί μου.

Αλλά είναι πάρα πολύ σκληρή τιμωρία να μην επιστρέψει. Δεν βίασε, δεν έκανε κάποιο έγκλημα. Είναι πολύ περίεργο παιδί αλλά έχει και πάρα πολλές καλοσύνες.

Παραμάκρυνε η αμερικανιά του #Metoo, το λέω όπως το καταλαβαίνω. Δεν μου αρέσει που το λένε έτι».

Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον Λάκη Λαζόπουλο λέγοντας: «Έχουμε πολύ καλή σχέση όταν βρισκόμαστε. Δεν θα ήθελα ο Λάκης Λαζόπουλος να ασχολείται με τα ‘πρωινάδικα’, το λέω καθαρά, έχει να ασχοληθεί με πολύ πιο σοβαρά».

Τέλος, μίλησε και για την πολιτική της καριέρα και κατέστησε σαφές ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. «Υπήρξα βουλευτής του ΚΚΕ. Στη ζωή μου δεν αλλάζω, δεν είμαι από αυτούς που αλλάζουν».