Φαίη Σκορδά: Η έκπληξη στον «αέρα» για τα γενέθλιά της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Φεβρουαρίου 2023 11:40

Ντέπυ Γκολεμά για το «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά: «Είναι η μεγάλη αποτυχία της χρονιάς»

Γενέθλια έχει η Φαίη Σκορδά σήμερα και οι συνεργάτες της τής ετοίμασαν μία έκπληξη στην έναρξη της εκπομπής, «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά έχει σήμερα τα γενέθλιά της και όπως είναι φυσικό, οι συνεργάτες της της ευχήθηκαν on air στην αρχή της εκπομπής της.

Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη και την «καλημέρα» της παρουσιάστριας στο τηλεοπτικό κοινό, η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Άγγελος Βουράκης και ο Νίκος Γεωργιάδης την υποδέχτηκαν στο πλατό.

Με φόντο μεγάλα χρυσά μπαλόνια και μία επιγραφή που έγραφε «χαρούμενα γενέθλια», της τραγούδησαν για τα «χρόνια πολλά».

Η Σκορδά έσβησε ένα κεράκι από την τούρτα που της είχε ετοιμάσει η παραγωγή, ενώ ο floor manager της πρόσφερε ανθοδέσμη.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Υγεία και χαρές σε όλον τον κόσμο. Από το πρωί έχουμε φιληθεί και έχουμε αγκαλιαστεί πόσες φορές», είπε η Σκορδά.

Και πρόσθεσε: «Στις εκπομπές συνήθως γίνεται προς το τέλος. Τώρα ήταν πολύ αυθόρμητο αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ και την παραγωγή και τον ΣΚΑΪ. Κάναμε κι ένα μικρό στο καμαρίνι».

Από εκεί και πέρα, η Φαίη Σκορδά απάντησε θετικά στην πρόταση για την παρουσίαση στα live του «The Voice of Greece».

Τα τέσσερα live του «The Voice» θα βγουν στον «αέρα» του ΣΚΑΪ κάθε Σάββατο από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 11 Μαρτίου.

Με δεδομένο ότι ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor All Star», η… πολιορκία της Σκορδά ήταν στενή από το κανάλι και την εταιρεία παραγωγής τις τελευταίες εβδομάδες.

Η τελευταία έδωσε τα χέρια για να αναλάβει την παρουσίαση των live shows, αν και οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα.

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε τα παραπάνω μέσα από τη σημερινή της εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Είπε, μεταξύ άλλων, πως από αύριο θα αρχίσει τις προετοιμασίες δοκιμάζοντας τα ρούχα.

Από την πλευρά τους, οι συνεργάτες της τη συνεχάρησαν και της ευχήθηκαν κάθε επιτυχία.