Ελένη Φιλίνη: «Μου έχουν φάει πολλά χρήματα, μου χρωστάνε 20.000 ευρώ»

Συντάκτης: Newsroom

11 Φεβρουαρίου 2023 14:00

Ελένη Φιλίνη: «Μου έχουν φάει πολλά χρήματα, μου χρωστάνε 20.000 ευρώ»

Για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία στην υποκριτική, μίλησε η Ελένη Φιλίνη στο Happy Day.

Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Κοριτσιέρα των Βούρλων», ενώ αντιδρά με την υποβάθμιση των διπλωμάτων των ηθοποιών.

«Έχεις δει κανέναν ηθοποιό να έχει περιουσία; Στο θέατρο κάνει κανείς περιουσία τώρα που γίναμε και ανειδίκευτοι εργάτες; Τόσα χρόνια Δραματικής Σχολής, τόσα χρόνια σπουδών, δεν μετράει πλέον τίποτα. Ζούμε στον αποκεφαλισμό του πολιτισμού», ανέφερε η Ελένη Φιλίνη.

Η Ελένη Φιλίνη αποκάλυψε τα χρήματα που έχασε από δουλειές της: «Μου έχουν φάει χρήματα στη δουλειά, πάρα πολλές φορές, αγύριστα χρήματα πλέον και από την τηλεόραση και από το θέατρο. Τι να διεκδικήσεις; Πιο πολλά θα δώσεις, δεν βγάζεις άκρη μ’ αυτά. Είναι πολλά χρήματα, γύρω στις 20.000 ευρώ. Πολλά χρήματα τόσα χρόνια».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ελένη Φιλίνη απάντησε στο εάν η σχέση με τον πατέρα της, επηρέασε αργότερα και τις σχέσεις της με τους άνδρες.

«Γνώρισα πολύ ωραίους ανθρώπους στη ζωή μου, μπορεί να μην ήταν και το κατάλληλο timing, παίζει ρόλο. Η σχέση με τον πατέρα μου, πιστεύω πως επηρέασε και τις σχέσεις με τους άνδρες. Δεν έζησα τον πατέρα μου τα χρόνια που έπρεπε να τον ζήσω», ανέφερε η Ελένη Φιλίνη.