Εριέττα Κούρκουλου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον σεισμό σε Τουρκία και Συρία

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Φεβρουαρίου 2023 11:17

Ο φονικός σεισμός στην Τουρκία και στη Συρία, ο οποίος έχει κοστίσει τη ζωή σε 33.000 ανθρώπους με τους μέχρι τώρα απολογισμούς στις δύο χώρες, συγκλόνισε την Εριέττα Κούρκουλου.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, Εριέττα Κούρκουλου έκανε ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram.

Μέσω σειράς από stories, εξήγησε πως αυτό το κάνει γιατί στα πρόσωπα αυτών των παιδιών βλέπει τον δικό της γιο, Νίκο και στα πρόσωπα των γονιών τους την ίδια και τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

«Δεν μου αρέσει να κάνω κοινοποιήσεις θεμάτων επειδή είναι στη μόδα. Με ρωτούσαν πολλοί γιατί δεν έκανα καμία κοινοποίηση για την Ουκρανία και απαντούσα ότι δεν κάνω κάτι απλά για να το κάνω. Μερικές εβδομάδες μετά και βέβαια τώρα που έχουν περάσει μήνες, δεν ασχολείται κανένας. Πουθενά, τίποτα…

Θέλω να καταλήξω στο ότι κοινοποιώ εικόνες από τον σεισμό στην Τουρκία γιατί προσπαθώ με κάποιο τρόπο να διαχειριστώ κι εγώ η ίδια αυτά που βλέπω. Στα πρόσωπα κάθε παιδιού βλέπω τον Νίκο, στα πρόσωπα των μαμάδων εμένα, και στων μπαμπάδων τον Βύρωνα.

Κοινοποιώ τα λίγα αυτά παιδιά που νίκησαν τις πιθανότητες και τον θάνατο γιατί έχω ανάγκη να πιστέψω στο θαύμα. Έχω ανάγκη να πιστέψω στο καλό γιατί χωρίς αυτό, ο κόσμος είναι πολύ τρομακτικός» έγραψε χαρακτηριστικά η Κούρκουλου.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που Κούρκουλου σχολίασε τη φρίκη στην Τουρκία όπως και στη Συρία με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Προ ημερών, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με τον γιο της. Στο στιγμιότυπο έγραψε: «Είναι θέμα τύχης όπως πολύ σωστά τονίζουν πολλοί, το ότι είμαστε εδώ, είμαστε μαζί και είμαστε καλά… Τίποτα δεν είναι δεδομένο…».

Εξαιτίας του σεισμού έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 33.000 άνθρωποι στην Τουρκία και τη Συρία, σύμφωνα με προσωρινό απολογισμό, με τον ΟΗΕ να αναμένει ο αριθμός αυτός ακόμη και να διπλασιαστεί.