Μαρία Αντωνά: «Δέχθηκα παρενόχληση από πολύ γνωστό τραγουδιστή»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Φεβρουαρίου 2023 11:53

H Μαρία Αντωνά αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί παρενόχληση παλαιότερα από γνωστό τραγουδιστή.

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της Μαρία Αντωνά στον «αέρα» της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στο Open.

Η παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της συζητούσαν για τα όσα είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα χθες στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ σχετικά με παρενόχληση που είχε δεχτεί και αμύνθηκε.

Η Αντωνά, τότε, πήρε τον λόγο και δήλωσε ότι στο παρελθόν της είχε δεχθεί παρενόχληση από τραγουδιστή, ο οποίος είναι γνωστός. Δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητά του εντούτοις περιέγραψε το άσχημο περιστατικό.

«Μου έχει τύχει όταν ήμουν παιδάκι και ξεκινήσαμε με τις φίλες μου να βγαίνουμε το πρώτο χρονικό διάστημα που πηγαίναμε στα κλαμπ, πάρα πολύ γνωστός τραγουδιστής που τραγουδούσε ακριβώς δίπλα να έρθει παρόλο που ήμουν πλάτη και να με χουφτώσει απροκάλυπτα.

Θεωρώντας ότι ‘εντάξει, θα έπρεπε και να χαίρεσαι που σε χουφτώνω, μέσα σε όλες τις κοπέλες’. Εγώ προσωπικά το έχω ζήσει σε πιο νεαρή ηλικία που ήμουν κοριτσάκι», είπε η Αντωνά.

«Έχω μείνει άφωνη… να του πούμε και ευχαριστώ δηλαδή που μας χούφτωσε», σχολίασε με τη σειρά της, η Μαγγίρα μετά την αποκάλυψη της συνεργάτιδάς της.

«Πόσο διαφορετικές ήταν παλιά οι εποχές. Ήταν σαν δεδομένο αυτό, είναι σοκαριστικό», είχε σχολιάσει νωρίτερα η παρουσιάστρια για το θέμα της παρενόχλησης.

«Πολλοί τότε έκαναν χρήση της εξουσίας, το ότι μπορεί να ήταν πρώτα ονόματα, να πρωταγωνιστούσαν, θεωρώντας ότι αυτό το πράγμα μπορεί να είναι θελκτικό για μια νέα κοπέλα και να της αρέσει» πρόσθεσε η Αντωνά.

«Τότε ίσως να το είχαν στο μυαλό τους οι άντρες ότι έτσι θα φλερτάρουν», σχολίασε από τη δική του πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Όταν ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ανέφερε ότι κάτι παρόμοιο γίνεται σήμερα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δημοσιογράφος του απάντησε ως εξής: «Είναι διαφορετικό το γραπτό μήνυμα και άλλο η σωματική επαφή».