Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την επισημοποίηση της σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Συντάκτης: Newsroom

15 Φεβρουαρίου 2023 17:00

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την επισημοποίηση της σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Η Ιωαννα Μαλεσκου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπορεί να απέχει από την τηλεόραση όμως είναι στα καλύτερά της καθώς θα φέρει σε λίγο καιρό στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι παντρεύτηκε με τον καλό της καθώς το μονόπετρο αλλά και η βέρα… πρόδωσαν το ευχάριστο γεγονός.

Η εγκυμονούσα αρκέστηκε να πει στο Queen πως: «ναι, είναι και επίσημα μαζί με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά»!

Η Ιωάννα Μαλέσκου πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μετά την επισημοποίηση της σχέση της.

Πηγή φωτογραφιών: gossip-tv.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: «Μέσα μου μεγαλώνει ένα μικρό θαύμα»

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η γνωστή παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου περιμένει το πρώτο της παιδί, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αυτό που θέλω να πω είναι µία µεγάλη αλήθεια. Ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές, από τα βάθη της καρδιάς µου, όλο τον κόσµο που επικοινωνεί µαζί µου! Συγκινούμαι πραγματικά και που το λέω. Είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων που μέσα μου μεγαλώνει ένα μικρό θαύμα», είπε η Μαλέσκου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Secrtet» των «Παραπολιτικών».

Για τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά, ανέφερε: «Εχω βρει τον άνθρωπό µου. Αυτό είναι το παν. Θέλαμε πολύ να κάνουμε οικογένεια και ήρθε. Κι όταν ήρθε, επέλεξα να αφοσιωθώ εκεί, για να πάνε όλα καλά. Τα επαγγελµατικά µπορούν να περιµένουν. Η ζωή όχι. Εύχομαι υγεία, γαλήνη και φως, σε όλο τον κόσμο».

H σχέση του της Μαλέσκου με τον Δανιά άρχισε περίπου πριν από 1,5 χρόνο όταν εκείνη επισκέφθηκε το κτήμα του στην Παλλήνη προκειμένου να ζητήσει κάποιες συμβουλές για το σκυλάκι της, ένα γαλλικό bulldog.

Τον Οκτώβριο του 2021, η Μαλέσκου στον αέρα του «Love it», με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της για την Britney Spears και τον ενδεχόμενο γάμο της στην Ελλάδα, είχε πει: «εγώ θέλω πολύ να παντρευτώ, νόμιζα ότι θα με ρωτούσατε ποιος θέλει να με παντρευτεί. Έχω κάτι στο μυαλό μου».

Τον Νοέμβριο του 2021, οι δυο τους ταξίδεψαν στην Μονεμβασιά.

«Για τα προσωπικά μου η αλήθεια είναι ότι δε μιλάω αλλά, προσωπικά, αν με ρωτάς είμαι πολύ καλά και αυτό εύχομαι σε όλο τον κόσμος» είχε σχολιάσει τότε η Ιωάννα Μαλέσκου σε ερώτηση που είχε δεχθεί από δημοσιογράφους.

Λίγο καιρό μετά, οι δυο τους πραγματοποίησαν και μια σπάνια δημόσια εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η Μαλέσκου και ο Δανιάς είχαν πάει να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση αποφεύγοντας ωστόσο τις κάμερες.

Μια ακόμη σπάνια εμφάνιση ζευγαριού πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στη Ρόδο και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του wingfoil (ένα νέο σχετικά θαλάσσιο σπορ που προέρχεται από το σερφ) στο οποίο ο Κωνσταντίνος Δανιάς πήρε μέρος με τη Μαλέσκου να βρίσκεται στο πλευρό του για να τον απολαύσει.

Τόσο η Μαλέσκου όσο και ο Δανιάς επιθυμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.