Χρήστος Δάντης: «Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Φεβρουαρίου 2023 12:21

Ο Χρήστος Δάντης επιστρέφει στις live εμφανίσεις μετά το ατύχημα που είχε επί σκηνής στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης προχώρησε στην πρώτη του ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έπειτα από τον τραυματισμό του στα πλευρά, απόρροια της πτώσης του από τη σκηνή κέντρου διασκέδασης στα Λαδάδικα.

Ο καλλιτέχνης αυτές τις ημέρες ακύρωσε τις εμφανίσεις του, πλέον όμως είναι καλά και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πώς επιστρέφει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Ο Δάντης στην ανάρτησή του έγραψε: «Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει. Και επειδή εγώ είμαι από αυτά τα σκυλιά, σας περιμένω αύριο και το Σάββατο στην Autokinissi22 πάντα με τον Λευτέρη Πανταζή».

Ο Δάντης επέστρεψε προχθές στην Αθήνα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, λίγο μετά το ατύχημα που είχε στο νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου τους περίμεναν οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Ο Δάντης δεν προχώρησε σε δηλώσεις και αρκέστηκε στο να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους για την παρουσία και το ενδιαφέρον τους.

Η Χατζηανδρέου, πάντως, μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία και δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονό της από ορισμένους ρεπόρτερ.

«Αντιμετωπίσαμε αυτό το πρόβλημα αλλά όλα πάνε καλά. Φοβήθηκα πολύ. Αυτή τη στιγμή όλη μου η προσοχή είναι πάνω στον Χρήστο» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ωστόσο, όταν κάποιοι από τους εκπροσώπους των ψυχαγωγικών εκπομπών έκαναν αναφορά στο «Survivor All Star» η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, φάνηκε να ενοχλείται.

«Παιδιά, σας παρακαλώ. Τι είναι αυτά; Για το ‘Survivor’ θα συζητήσουμε; Ηρεμήστε, χαλαρώστε, όλα καλά είναι.

Η υγεία προέχει αυτή τη στιγμή. Δεν με ακούς; Δεν με ακούς; Δε με ακούτε; Η υγεία δε προέχει; Τέλος. Τέλος!», είπε συγκεκριμένα.

Σημειώνεται πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει κυκλοφορήσει το βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος που είχε ο Δάντης σε κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη.