Άρης Σοϊλέδης: Αποκάλυψε γιατί δεν μετέχει στο «Survivor All Star»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

20 Φεβρουαρίου 2023 11:05

O Άρης Σοϊλέδης μίλησε για το γεγονός ότι δεν συμμετέχει στο «Survivor All Star» και υπογράμμισε ότι αυτό συνέβη επειδή δεν δέχθηκε πρόταση από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha. Μαζί του ήταν και η Μαριάντα Πιερίδη, με την οποία συνεργάζονται στο «Just the 2 of Us».

Ερωτηθείς γιατί δεν μετέχει στο «Survivor All Star», ο Σοϊλέδης σημείωσε ότι πρόκειται για απόφαση της παραγωγής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ: «Τι έγινε… Το έχω πει πολλές φορές. Δεν είχα καν πρόταση για να πάω στο ‘Survivor’.

Δεν είχα ποτέ κάποιο τηλεφώνημα από την παραγωγή. Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο και με ρωτούν γιατί. Η απάντησή μου είναι αυτή. Δεν είχα καμία πρόταση από την παραγωγή» είπε αρχικά ο Σοϊλέδης.

Και πρόσθεσε: «Περιμένω κάποια στιγμή την παραγωγή να τοποθετηθεί, αν και δεν θα το κάνει. Γιατί πρώτα από όλα, όλο αυτό προσβάλλει εμένα ως άνθρωπο. Γιατί ο κόσμος βλέπει ότι κάτι έχει γίνει και δεν μπαίνω.

Για παράδειγμα, να έχω μαλώσει με κάποιον. Δεν μάλωσα με κανέναν. Ίσα – ίσα με τους ανθρώπους της παραγωγής, οπερατέρ, ηχολήπτες κτλ, που περάσαμε έξι μήνες μαζί εκεί, έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση.

Μιλάμε πολύ όμορφα κι αυτοί αναρωτιούνται γιατί δεν πήγα, οπότε δεν έχω κάποια απάντηση».

Και ο Σοϊλέδης κατέληξε για το συγκεκριμένο ζήτημα λέγοντας: «Μου βγήκε σε καλό που δεν πήγα, γιατί αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει. Οπότε έκατσε κι αυτό με το ‘J2US’ και τη Μαριάντα (σ.σ. Πιερίδη) και περνάμε ωραία».

Από εκεί και πέρα, ο Σοϊλέδης κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά, στο «J2US», λέγοντας: «Μας έγινε η πρόταση και στους δύο και είπαμε γιατί όχι; Μετά από αυτό που είδα νομίζω ότι η Μαρία έχει δρόμο στο παιχνίδι. Εγώ εντυπωσιάστηκα!».