Τζουντ Λο: Πατέρας για έβδομη φορά ο ηθοποιός!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Φεβρουαρίου 2023 11:46

Ο ηθοποιός Τζουντ Λο φέρεται να έχει γίνει μπαμπάς για έβδομη φορά με τη σύζυγό του Φίλιπα Κόαν!

Σύμφωνα με φωτογραφίες που εξασφάλισε η εφημερίδα «Sun», ο ηθοποιός Τζουντ Λο και η σύζυγός του εθεάθησαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου με τα δύο τους μωρά.

Καθώς περπατούν στο αεροδρόμιο, διακρίνεται η Κόαν να σπρώχνει ένα καρότσι με μωρό και μία άλλη γυναίκα να έχει το μεγαλύτερο παιδί τους.

Ο Βρετανός σταρ είναι ήδη μπαμπάς έξι παιδιών -τα τρία μεγαλύτερα με την πρώην σύζυγό του ηθοποιό και σχεδιάστρια Σέιντι Φροστ, τη Σοφία με το μοντέλο Σαμάνθα Μπερκ και την Έιντα με την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Κάθριν Χάρντινγκ.

Το 2006 η άστατη ερωτική ζωή του Λο είχε γίνει πρωτοσέλιδο, όταν αποκαλύφθηκε ότι απατούσε τη συνάδελφό του Σιένα Μίλερ, με την οποία τότε βρισκόταν σε σχέση, με την νταντά των παιδιών του.

Ο Τζουντ Λο είχε αποκαλύψει με χιουμοριστικό τρόπο τον ερχομό του έκτου του παιδιού, τον Μάιο του 2020, ένα χρόνο αφότου παντρεύτηκε την ψυχολόγο, Κόαν.

Όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του, για το τι έκανε εν μέσω πανδημίας καραντίνας, είπε: «Έκανα κηπουρική. Ω! Και έκανα ένα μωρό. Οπότε, ορίστε».

Ο 50χρονος ηθοποιός δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει δημοσίως τα χαρμόσυνα νέα.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2019 μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο δημαρχείο του Ολντ Μεριλεμπόουν, στο κεντρικό Λονδίνο.

Οι δυο τους εθεάθησαν για πρώτη φορά σε λογοτεχνικό φεστιβάλ το 2015.

Όταν ο Λο παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Telegraph» τον Ιανουάριο του 2020, είχε πει για τη σχέση τους: «Έχουμε μια απίστευτα σταθερή και υγιή, υπέροχη οικογενειακή ύπαρξη και αυτό περιλαμβάνει τα παιδιά μου που είναι νεαροί ενήλικες… και μετά οι νεότεροι είναι τόσο πολύ χαρούμενοι. Και τόσο διασκεδαστικοί».

Σε ερώτηση αν σχεδίαζε να αποκτήσει κι άλλα παιδιά, είπε: «Γιατί όχι; Είμαι πολύ τυχερός που ασχολούμαι με κάποιον που είμαι τρελά ερωτευμένος. Η ιδέα να κάνω περισσότερα παιδιά θα ήταν απλά υπέροχη».