«Survivor All Star»: Ο θρίαμβος των Μπλε και το… φλερτ του Τάκη στην Ελευθερία!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Φεβρουαρίου 2023 10:29

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι άρχισαν την ημέρα τους στο τελευταίο επεισόδιο του «Survivor All Star» συζητώντας για τους υποψήφιους προς αποχώρηση και συγκεκριμένα για τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τη Μελίνα Μεταξά.

Οι Μαχητές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor All Star» έχουν παράπονα από τη Μελίνα διότι έχει απομακρυνθεί πλήρως από την ομάδα και δεν μιλά σε κανέναν μετά την ψηφοφορία.

Από την άλλη πλευρά, οι Διάσημοι ανέφεραν ότι έχει εμμονή με τον Γιώργο καθώς τον ψήφισε δύο διαδοχικές φορές χωρίς να υπάρχει λόγος.

Μάλιστα, τόνισαν ότι τους θύμισε τον Ορέστη Τσαν που είχε στοχοποιήσει την Ελισάβετ σε προηγούμενο «Survivor».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, οι Μπλε ήταν απίθανοι. Η συγκέντρωσή τους ήταν τρομερή, η ταχύτητα τους ασυναγώνιστη και η ομαδικότητα τους, τους έκανε ανίκητους απέναντι στους Κόκκινους. Μάλιστα, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Έτσι, έφτασαν σε θρίαμβο! Ο αγώνας έληξε με το εμφατικό 10-2 υπέρ των Μαχητών με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να φέρνει τον τελευταίο πολυπόθητο πόντο στην ομάδα της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πανηγύρισαν έντονα αυτή την νίκη, τραγούδησαν με την ψυχή τους και χοροπηδούσαν σαν μικρά παιδιά. Από όλο αυτό έλειπε και πάλι η Μελίνα, η οποία δεν είχε καμία όρεξη για τραγούδι και χορό μετά τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα

Μετέπειτα, οι παίκτες μεταφέρθηκαν στις καλύβες τους μέχρι να έρθει η ώρα για το συμβούλιο του νησιού. Εκεί το πείραγμα του Βασάλου στον Τάκη και η «ερωτική εξομολόγηση» του τελευταίου στην Ελευθερία Ελευθέριου δημιούργησαν εξαιρετικό κλίμα.

Αυτό όμως δεν κράτησε πολύ αφού η ατμόσφαιρα άλλαξε αμέσως μετά την ψηφοφορία. Η κάλπη έδειξε την Αφροδίτη και τον Κόρο και πλέον οι δύο αυτοί παίκτες μαζί με τον Κώστα και τη Μελίνα χρειάζονται την βοήθεια του κόσμου για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει; Αυτό θα ξεκαθαρίσει άμεσα.