«Survivor All Star»: Το μήνυμα της Καρολίνας στον Μάριο μπροστά στην Ελευθερία

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Φεβρουαρίου 2023 10:13

Οι Κόκκινοι και οι Μπλε πάλεψαν με νύχια και με δόντια στον στίβο μάχης του «Survivor All Star» με σκοπό να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι Διάσημοι στους κρίσιμους πόντους αποδείχθηκαν σαφώς πιο συγκεντρωμένοι και έτσι κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Survivor All Star».

Τον δέκατο πόντο έφερε στην ομάδα του ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος επιβλήθηκε του Νικόλα Αγόρου σε έναν σπουδαίο αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα δεύτερα ματσαρίσματα συμμετείχε και η Μελίνα Μεταξά, η οποία επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από απουσία σχεδόν τριών εβδομάδων λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμέτωπσε.

Μάλιστα, η αθλήτρια των Μαχητών έφερε και πόντο επικρατώντας με σχετική άνεση της Ελένης Χαμπέρη. Μετά το τέλος του αγώνα και την επιτυχία της, ο Γιώργος Ασημακόπουλος τη σήκωσε στους ώμους του!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ημέρα άρχισε με κουτσομπολιά αλλά και «πυρά» μεταξύ τον παικτών για την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε προχθές.

Συγκεκριμένα, ο Κόρο μίλησε για οργανωμένο σχέδιο από τους συμπαίκτες του, ενώ ο Μαρτίκας πέταξε… καρφιά για τους ψαράδες, τους μάγειρες και τους ριαλιτάκηδες του «Survivor» αφήνοντας υπονοούμενα τόσο για τον Κόρο όσο και για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Όσον αφορά στο έπαθλο επικοινωνίας, το ηχητικό που δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα στους παίκτες, ήταν αυτό της Καρολίνας προς τον Μάριο.

Ο παίκτης των Διάσημων τo άκουσε μπροστά στην πρώην του σύντροφο Ελευθερία Ελευθερίου.

Στο μήνυμα της η Καλύβα είπε τα εξής: «Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω να λάμπεις, συνέχισε έτσι με τη δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης. Είσαι ‘survivor’ με όλη τη σημασία της λέξης.

Φιλιά σε όλη την ομάδα, σου στέλνω φως. Φιλιά στην Μαριαλένα, το κορίτσι μου. Ξέρεις εσύ θα τα πούμε έξω, βέβαια είναι πολύ μακρύς ο δρόμος οπότε κράτα γερά. Φιλιά πολλά».

Αμήχανη ήταν η στάση της Ελευθερίου καθ’ όλη της διάρκεια του ηχητικού…