Τριαντάφυλλος κατά «Survivor All Star» για την Ελευθερίου – «Δεν ντρέπεστε να ξεφτιλίζετε μία γυναίκα;»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Φεβρουαρίου 2023 12:00

Σκληρή επίθεση στην παραγωγή του «Survivor All Star» εξαπέλυσε ο Τριαντάφυλλος.

Ο τραγουδιστής και άλλοτε παίκτης του «Survivor» Τριαντάφυλλος, τα έβαλε για μία ακόμη φορά με τους υπεύθυνους του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Survivor All Star».

Αφορμή για το νέο ξέσπασμα αποτέλεσε το μήνυμα της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, το οποίο ο παίκτης των Διάσημων άκουσε μπροστά στην πρώην του σύντροφο Ελευθερία Ελευθερίου, κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου.

Ο Τριαντάφυλλος θεώρησε ότι η η παραγωγή του ριάλιτι έχει προσβάλει την Ελευθερίου και έτσι προχώρησε σε ανάρτηση μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Αναλυτικά έγραψε: «Ρε παραγωγή του Survivor αλήθεια τώρα, επειδή άλλοι παίκτες δεν θα το πουν αλλά εγώ σας γράφω και θα σας το πω, δεν ντρέπεστε να ξεφτιλίζετε έτσι μία γυναίκα;

Αυτή η γυναίκα έχει καριέρα έχει ζωή έξω, δεν είναι μόνο το παιχνίδι σας.

Γι’ αυτό είστε στο 17 – 18 %. Κάπου δηλαδή στοπ, άντε επιτέλους βάλατε την Ελευθερία και για να την ξεφτιλίσετε και σας αρέσει κιόλας.

Μπράβο σας ωραία μπήκε η Ελέ, αλλά γιατί τόσο ξεφτιλίκι;».

Σημειώνεται πως στο έπαθλο επικοινωνίας στο τελευταίο επεισόδιο του «Survivor All Star», για τον Μάριο εμφανίστηκε η Καρολίνα σε φωτογραφία με μια πουκαμίσα και κάλτσες με καρδούλες που έγραφαν «μ’ αγαπάς».

Έστειλε την αγάπη της στον Κύπριο μπροστά στην πρώην του σύντροφο, Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία ήταν και η μόνη που δεν χειροκρότησε.

«Hey yoy passenger. Xαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε έτσι με την δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και της επιβίωσής σου εκεί. Είσαι survivor με όλη την σημασία της λέξεως και φιλιά σε όλη την ομάδα.

Σου στέλνω φως, φιλιά στην Μαριαλένα και στον Σάκη και ξέρεις εσύ θα τα πούμε έξω. Βέβαια, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, οπότε κράτα γερά. Φιλία πολλά», ανέφερε η Καρολίνα στο ηχογραφημένο μήνυμά της.