Αποκλειστικό: Βάσω Λασκαράκη – Κατερίνα Γερονικολού: Ούτε «καλημέρα» για τις πρώην φίλες

23 Ιανουαρίου 2020 09:21

Λασκαρ

Κι όμως, κάποτε η Βάσω Λασκαράκη και η Κατερίνα Γερονικολού ήταν φίλες. Όχι με την πολύ στενή έννοια του όρου, αλλά πάντως είχαν μια καλή κοινωνική και επαγγελματική σχέση. Όχι πια όμως.

Ο ίδιος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το αποκάλυψε και το παραδέχτηκε πριν από λίγες μέρες. “Η Βάσω και η Κατερίνα δεν…”, είπε και αυτό το “δεν…”, περιλαμβάνει τα πάντα,. Δεν μιλάνε, δεν επικοινωνούν, δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ούτε καν επαγγελματική, όπως διευκρίνησε και ούτε πρόκειται στο μέλλον να έχουν, καθώς “ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους”.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι οι δρόμοι διαφορετικοί, στο στενό πλαίσιο της ελληνικής υποκριτικής κινούνται και οι δύο, αλλά οι διαθέσεις.
Ούτε η μία αλλά ούτε και η άλλη επιθυμούν να έχουν κάποια σχέση, ούτε καν τυπική και δεν επικοινωνούν ποτέ άμεσα μεταξύ τους. Η σχέση που είχαν, όπως λένε οι γνωρίζοντες, χάλασε ανεπανόρθωτα όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Κατερίνα Γερονικολού, καθώς ακομα ήταν ανοιχτή η πληγή του χωρισμού του από τη Βάσω Λασκαράκη.
Τι συνέπειες έχει αυτό; Τις αυτονόητες. Τα δύο ζευγάρια, ο Τσιμιτσέλης με την Γερονικολού και ο Σουλτάτος με την Λασκαράκη προσέχουν να μην βρεθούν ποτέ μαζί στο ίδιο event, ενώ και η Βάσω αποφεύγει να έχει συναντήσεις με τον πρώην σύζυγό της όταν εκείνος είναι μαζί με τη νυν σύντροφό του.