«Survivor All Star»: Αποχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Φεβρουαρίου 2023 11:12

Τέλος το all star ταξίδι για τον Κώστα Παπαδόπουλο! Ο ζαχαροπλάστης επιβίωσε από treiw ψηφοφορίες ωστόσο η τέταρτη με συνυποψηφίους τον Κόρο, την Μελίνα και την Αφροδίτη, έμελλε να είναι και η μοιραία.

Ο παίκτης του «Survivor All Star» Κώστας Παπαδόπουλος με το ιδιαίτερο στιλ του είχε κερδίσει τη συμπάθεια των περισσοτέρων. Ένας από αυτούς για τον οποίο μάλιστα και το τουίτερ έδειξε τον θαυμασμό του, ήταν ο τρόπος με τον οποίο προσφωνούσε τον παρουσιαστή.

Ενώ οι υπόλοιποι παίκτες τον αποκαλούν απλά Γιώργο, εκείνος προτιμούσε το «κύριε Λιανέ», που σε συνδυασμό με την ξεχωριστή προφορά του, έκλεβε την παράσταση.

Την λεπτομέρεια αυτή είχε αντιληφθεί και ο ίδιος ο Λιανός και τον μιμούνταν με εξαιρετική επιτυχία.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μπορεί αυτή τη φορά να αποχώρησε λιγομίλητος και πικραμένος. Κατά την προηγούμενη αποχώρησή του από το παιχνίδι όμως είχε μιλήσει πολύ ορθά αναφέροντας ότι η πραγματική μάχη επιβίωσης είναι εκτός παιχνιδιού.

Η τελευταία εβδομάδα εκτυλίχθηκε ικανοποιητικά για την ομάδα των Μαχητών στο «Survivor All Star».

Οι δύο ήττες, όμως, στο κλείσιμό της, στον αγώνα επικοινωνίας και στον αγώνα επάθλου, ξύπνησαν κακές αναμνήσεις και έφεραν ξανά στο προσκήνιο άλυτα ζητήματα.

Η ομάδα των Μαχητών ήταν χειρότερη στον αγώνα και ηττήθηκε ευκολότερα από ότι απεικονίζει το τελικό 10-6. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος με τις δύο ήττες του έφερε σε αρκετά δύσκολη θέση τους συμπαίκτες του.

Το χειρότερο όμως ήταν ο εκνευρισμός και οι βρισιές που φαίνεται πως αντάλλαξε με συμπαίκτες και αντιπάλους.

Οι Μαχητές όπως συνηθίζουν μετά τις ήττες τους, επέστρεψαν στην καλύβα και ψάχνοντας για το τι ήταν αυτό που τους στέρησε το έπαθλο κατέληξαν για ακόμη μια φορά στον αρνητισμό του Τάκη, ο οποίος είχε την υπεράσπιση του Βασάλου παρά τον έντονο καυγά τους που προηγήθηκε στο αγώνισμα.

Μετά από περισυλλογή και συνεδρίες με τον Βασάλο, ο Τάκης έκρινε σκόπιμο να ζητήσει τελικά συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για τη συμπεριφορά του.

Από όλους, εκτός από τον νέο παίκτη, τον Παναγιώτη, ο οποίος ενδεχομένος στα μάτια του να φαντάζει εύκολος στόχος για την επόμενη υποψηφιότητα.