Ζώδια: Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου – Ποιοι πρέπει να προσέξουν και τι

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Φεβρουαρίου 2023 08:20

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο έχει μόλις αρχίσει και οι προβλέψεις των ζωδίων παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον.

Oι προβλέψεις για τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

ΚΡΙΟΣ: Επωφεληθείτε οικονομικά από ένα ακίνητο και φροντίστε να έχετε ρυθμίσει οφειλές ή υποχρεώσεις κυρίως με το δημόσιο. Εάν δεν θέλετε να έχετε προβλήματα και στο μέλλον, ηρεμήστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οργανώστε τη ζωή σας, βάλτε νέους στόχους και αλλάξτε πολλά από αυτά που σας ενοχλούν. Τα ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά αλλά θα βρείτε και θα δώσετε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρξουν ευχάριστες ακόμα περισσότερες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Απρόσμενα έσοδα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα πραγματοποιώντας πολλά από τα όνειρά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκεντρωθείτε και με προσοχή εκθέστε τις θέσεις και τις απόψεις σας, ώστε να μη χάσετε πραγματικές συμπάθειες ή βοήθεια από κάποια άτομα.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να προκληθεί ανταγωνισμός με τους άλλους, γι’ αυτό φανείτε ψύχραιμοι μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει, αφού θα υπάρξουν λύσεις ικανοποιητικές, ακόμα και στα πιο δύσκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες, προτάσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε δυναμικά για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να αναπτύσσεται και τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν σε αυτήν, θα σας είναι χρήσιμα και τώρα και στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν βγάλετε προς τα έξω την επιθετικότητα που κρύβετε μέσα σας, το σίγουρο είναι πως θα επηρεαστεί το νευρικό σας σύστημα και η ψυχολογία σας αρνητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι πολύ πιθανόν οι καταστάσεις του μήνα που θα προκληθούν από εσάς, αν δεν δείξετε την απαιτούμενη ψυχραιμία και ανοχή, να σας δημιουργήσουν στομαχικές διαταραχές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δραστηριότητές σας στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εύστοχες και η δημιουργικότητά σας που θα είναι στα ύψη, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα εισοδήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινηθείτε σε ουσιαστικές βάσεις, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα και να προκύψουν κέρδη από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

ΙΧΘΥΣ: Ενισχύστε τις προοπτικές της επαγγελματικής σας επιτυχίας, την πίστη και την αισιοδοξία στις δυνάμεις σας, ολοκληρώνοντας οικονομικές συμφωνίες που είχατε ξεχάσει.

Πηγή: oroskopos.gr