Καλομοίρα: Συγκινημένη σε επίσκεψή της στο Ηρώδειο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Φεβρουαρίου 2023 12:40

Η Καλομοίρα επισκέφθηκε το Ηρώδειο και θυμήθηκε την συνύπαρξή της με τον Διονύση Σαββόπουλο.

Η τραγουδίστρια Καλομοίρα βρέθηκε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, στο πλαίσιο προετοιμασίας των νέων της τραγουδιών.

Κατά την παραμονή της στην πρωτεύουσα, η καλλιτέχνιδα δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει μία βόλτα στην Ακρόπολη.

Μέσα από βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε και το δικό της μήνυμα για την επιστροφή των μαρμάρων στην Ελλάδα.

«Είχα τραγουδήσει εδώ με τον κύριο Σαββόπουλο και ήταν μαγικά, είναι συγκινητικό», είπε σε ένα απόσπασμα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Καλομοίρα έγραψε: «Υπερήφανη Ελληνίδα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @itskalomira

Στην Ελλάδα με την οικογένεια της για διακοπές βρέθηκε και το περασμένο καλοκαίρι η Καλομοίρα, η οποία επέλεξε τη Λακωνία, όπου εκτός από τους συγγενείς της παρευρέθηκε και σε συναυλία που έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο τραγουδιστής είχε μαζί του στο live τα δυο παιδιά του, την Κατερίνα και τον γιο του Γιώργο Κοκοσαίο, που ακολουθούν τα χνάρια του πατέρα τους.

Η Καλομοίρα βρέθηκε στην συναυλία με τους συγγενείς της και ανάμεσά τους ήταν και ένα ανιψάκι της που είναι θαυμαστής του Πλούταρχου και ο τραγουδιστής τον ανέβασε στη σκηνή να τραγουδήσουν μαζί.

Ο μικρός χάρηκε τόσο που η Καλομοίρα, όπως έγραψε συγκινήθηκε!

Συγκεκριμένα, η Καλομοίρα έγραψε για την όμορφη βραδιά που τη συγκίνησε; «Μια τόσο διασκεδαστική βραδιά με τον εμβληματικό @giannisploutarchos να επισκέπτεται αυτό το μέρος της Ελλάδας. Είναι ο πιο ευγενικός άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη. Η πιο αγαπημένη μου στιγμή ήταν όταν ο ανιψιός μου ο Αντώνης βρέθηκε στη σκηνή μαζί του.

Βλέποντας το πρόσωπό του τόσο χαρούμενο, έλιωσε την καρδιά μου. Χάρηκα κι εγώ που είδα τον Αντώνη Γούναρη εκείνο το βράδυ και θυμηθήκαμε τα παλιά. Είναι ο λόγος που ήρθα στην Ελλάδα και του είμαι για πάντα ευγνώμων που τα ξεκίνησε όλα Ελπίζω όλοι να απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους και να απολαμβάνουν την υπέροχη μουσική και τις ζωντανές εμφανίσεις γύρω μας».