Όλγα Κεφαλογιάννη: Έγινε νονά, βάφτισε κοριτσάκι στο Ρέθυμνο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Φεβρουαρίου 2023 17:00

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βάπτισε ένα κοριτσάκι στην Κρήτη.

H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη έγινε νονά καθώς βάπτισε ένα κορίτσι στο Ρέθυμνο.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, η Κρητική πολιτικός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία με τη νεοφώτιστη.

«Με μεγάλη χαρά έγινα σήμερα νονά της υπέροχης Μαρίας – Σμαράγδης. Συνεχίζοντας έτσι μια σειρά οικογενειακών και στενών φιλικών δεσμών, με αφετηρία τα Σφακιά και διάρκεια δεκαετιών», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κεφαλογιάννη είχε επιλέξει φόρεμα σε ροζ τόνους και ήταν εντυπωσιακή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olga Kefalogianni 🇬🇷 (@olgakefalogianni)

Από εκεί και πέρα, η Όλγα Κεφαλογιάννη παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην τηλεόραση και μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα καθώς και για τη συντροφικότητα.

«Προσπαθώ να έχω αρκετό χρόνο και για τα μωρά, ειδικά τις Κυριακές τις έχω αφιερωμένες εκεί. Πολλές φορές μπορεί να με καλέσουν κάπου και τους ζητώ να με καταλάβουν. Θέλω να περνάω την Κυριακή μου μαζί με τον Μίνω και τα μωρά.

Για κάθε γυναίκα η μητρότητα είναι μια τομή της ζωής της, το ίδιο είναι και για μένα, είναι το πριν και το μετά τα παιδιά. Άλλες προτεραιότητες, άλλη ματιά στα πράγματα και άλλη διάθεση», είπε αρχικά στην κάμερα της πρωινής εκπομπής «Breakfast@Star».

Και η πολιτικός συνέχισε λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντικό να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο που μπορείς να αισθάνεσαι ότι αφήνεσαι, ότι είσαι ελεύθερη και ότι υπάρχει πολύ ειλικρίνεια και αλήθεια. Βεβαίως μεγάλος σεβασμός εκτίμηση και αγάπη.

Ένα… μυστικό με τον σύντροφό σου είναι να έχεις έναν κοινό κώδικα στο χιούμορ. Εμείς από την πρώτη στιγμή που καθίσαμε και μιλήσαμε, αρχίσαμε να γελάμε. Είχαμε αρκετή χημεία και από εκεί και πέρα πολλές φορές δεν χρειάζεται να μιλήσουμε, κοιταζόμαστε και μετά καταλαβαίνουμε πως σκεφτήκαμε το ίδιο».