Ιρίνα Σάικ: Φωτογραφήθηκε ολόγυμνη, μόνο με ψηλοτάκουνα, στο πλαίσιο καμπάνιας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Φεβρουαρίου 2023 10:00

Για μία ακόμη φορά η Ιρίνα Σάικ εντυπωσίασε με τις πόζες της στο πλαίσιο διαφήμισης.

Το εκρηκτικό μοντέλο Ιρίνα Σάικ δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τη νέα καμπάνια του «Marc Jacobs», για την οποία πόζαρε ολόγυμνη και πιο σέξι από ποτέ!

Η Σάικ φορούσε μόνο ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και κρατούσε μια τσάντα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Σε άλλο στιγμιότυπο ήταν τόπλες, με ένα εσώρουχο, ενώ το στήθος της έκρυβε μία bucket.

Η Σάικ είναι από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα. Έχει συνεργαστεί με τους διασημότερους οίκους στον κόσμο, όπως «Valentino», «Salvatore Ferragamo», «Burberry», «Jean Paul Gautier», «Oscar de la Renta» και πολλούς ακόμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Το 2007, αντικατέστησε την Άνα Μπεατρίζ Μπάρος ως το πρόσωπο της εταιρίας εσωρούχων «Intimissimi» και την ίδια χρονιά έγινε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού μόδας. Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας έγινε η επίσημη πρεσβευτής της ενώ παράλληλα, συνεργάστηκε με τις εταιρίες «Victoria’s Secret» και «Guess».

Το Μάιο του 2009, υπέγραψε συμβόλαιο με το αμερικανικό πρακτορείο μόδας «IMG Models».

Το 2010, υπήρξε το πρόσωπο του οίκου «Armani» για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σεζόν, ενώ την ίδια χρονιά, συμμετείχε και στο videoclip του τραγουδιού «Power» του Κάνιε Γουέστ, μετέπειτα συντρόφου της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Μπήκε επίσης στο εξώφυλλο των περιοδικών «Ocean Drive» και «GQ» για τη Νότια Αφρική. Παράλληλα, το περιοδικό «Complex» τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τις «50 πιο καυτές Ρωσίδες όλων των εποχών».

Φωτογραφήθηκε επίσης για τα περιοδικά «Harper’s Bazaar» και «Elle» (στην ισπανική εκδοχή) ενώ το περιοδικό «Glamour» Ισπανίας την ανέδειξε ως «Το Καλύτερο Μοντέλο Διεθνούς Φήμης της χρονιάς 2010».

Τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, έκανε την πρώτη της γυμνή φωτογράφιση για το «GQ Spain» αλλά όπως δήλωσε αργότερα, δεν είχε φωτογραφηθεί γυμνή απλώς οι φωτογράφοι του περιοδικού με ψηφιακή μορφή αφαίρεσαν τα εσώρουχα της.