Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Ο σύντροφός της Μελίνας Νικολαΐδη θα κάνει δοκιμαστικό για εκπομπή του ΑΝΤ1

27 Φεβρουαρίου 2023 09:00

O Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης φαίνεται πως θα περάσει δοκιμαστικά για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Ελίνα Παπίλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εκπομπή «Γειά σου» του ΣΚΑΪ, ο γυμναστής Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, που διατηρεί σχέση με τη Μελίνα Νικολαΐδη, την κόρη της Δέσποινας Βανδή, θα διεκδικήσει μία θέση στο νέο πρότζεκτ.

Ήδη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχουν επιλεγεί ο Αντώνης Βλοντάκης και ο Γιώργος Λάγιος. Αν όλα πάνε καλά με τον Πολυχρονιάδης, θα γίνει ο τρίτος της… παρέας. 

«Εμείς μάθαμε για ένα πολύ όμορφο αγόρι, το οποίο τον τελευταίο καιρό συζητιέται για τη σχέση του με ένα όμορφο κορίτσι. Θα κάνει δοκιμαστικό μέσα στην εβδομάδα. Ασχολείται με τη γυμναστική και είναι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη. Είναι personal trainer, ίσως βρεθεί στην εκπομπή του ANT1, προκειμένου να αναλάβει την ενότητα fitness», τονίστηκε στο σχετικό ρεπορτάζ του «Γειά σου».

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι ζευγάρι εδώ και καιρό.

Η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία, personal trainer και βολεϊμπολίστα της ΑΕΚ Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και οι δυο τους δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους.

Η Νικολαΐδη σπουδάζει στο Λονδίνο και οι δυο τους ταξιδεύουν Ελλάδα – Αγγλία για να βλέπονται. Τις στιγμές που είναι μακριά επικοινωνούν μέσα από τα social media.

Η κοινή φίλη του ζευγαριού Ευαγγελία Τσιορλίδα βρέθηκε παλαιότερα στο γήπεδο όπου αγωνιζόταν ο Πολυχρονιάδης με την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ και ανέβασε ένα story με τον παίκτη το οποίο έκανε repost η Νικολαΐδη και έγραψε: «Η αγάπη μου» και πρόσθεσε μια καρδιά.

Η Βανδή διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον γυμναστή. Πρόσφατα ρωτήθηκε για τον δεσμό της κόρης της μαζί του και απάντησε: «Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο. Και οι δύο είναι ευτυχισμένοι, είναι υπέροχο κι αυτό θέλει ο κάθε γονιός, έτσι δεν είναι;».