«My Style Rocks»: Τρεις παίκτριες με το ίδιο φόρεμα, οι κατηγορίες για στιλίστα και τα δάκρυα της Νικόλ!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Φεβρουαρίου 2023 09:45

Οι εντάσεις μεταξύ των παικτριών και οι αλληλοκατηγορίες περί ύπαρξης στιλίστα δημιούργησαν -για μία ακόμη φορά- ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο «My Style Rocks».

Οι κόντρες ήταν έντονες, με αποκορύφωμα το περιστατικό όπου Emilia Vodos, Ρέινα και Νικόλ εμφανίστηκαν φορώντας το ίδιο ακριβώς φόρεμα!

Το τελευταίο επεισόδιο του «My Style Rocks» του ΣΚΑΪ «άνοιξε» με την είσοδο μιας νέας παίκτριας στο σόου. Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαβασιλείου, η οποία φιλοδοξεί με το ιδιαίτερο στιλ της να κερδίσει τον διαγωνισμό.

Η εκκίνησή της δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή αφού η εμφάνισή της δεν ενθουσίασε συμπαίκτριες και κριτές, που εμφανίστηκαν μπερδεμένοι από τις επιλογές της. Μάλιστα, η Ειρήνη είχε και την πρώτη της διαφωνία με τον Δημήτρη Σκουλό.

Οι αλληλοκατηγορίες για στιλίστα έκαναν ξανά δυναμική εμφάνιση. Αφορμή, αρχικά, στάθηκε η εμφάνιση της Χριστιάννας, με την ίδια να έχει διαμάχη με τη Νικόλ.

Τα «μαχαίρια» βγήκαν ξανά όταν η τελευταία ανέβηκε στην πασαρέλα, με την Όλγα να παίρνει τον λόγο. «Είναι πασιφανές ότι κάποιες έχουν στιλίστα, ας σταματήσουμε πια να το συζητάμε γιατί βαριέμαι.

Το λέω με αφορμή εσένα και όλα όσα λέγονται αυτές τις ημέρες εδώ πέρα» ανέφερε, με τη Σελένη να συμφωνεί και τη Νικόλ να μην αντέχει και να ξεσπά σε κλάματα.

Βέβαια, η τελευταία ήταν πρωταγωνίστρια και στο μεγάλο περιστατικό του επεισοδίου. Μαζί με την Emilia Vodos και τη Ρέινα εμφανίστηκαν με το ίδιο ακριβώς λεοπάρ φόρεμα, πράγμα που προκάλεσε την έντονη απορία της κριτικής επιτροπής.

Η Emilia παραδέχθηκε ότι οι παίκτριες σοκαρίστηκαν όταν το διαπίστωσαν αλλά υποστήριξε ότι δεν υπήρξε σοβαρή ένταση.

Ο ισχυρισμός αυτός διαψεύστηκε όταν ήρθε η σειρά της Ρέινα να παρουσιάσει το look της. Ο Στέλιος Κουδουνάρης ρώτησε τι έγινε στα παρασκήνια και η παίκτρια έδωσε και αυτή την εκδοχή της. «Βγήκε τo animal print από μέσα μας. Εγώ δεν φωνάζω, δεν διαπληκτίζομαι αν δεν με προκαλούν» ανέφερε η Ρέινα.

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την έκρηξη της Βασιλικής, η οποία της επιτέθηκε γελώντας: «Λες ψέματα μέσα στα μούτρα μας. Μόνο δεν ξεμαλλιάστηκε μέσα. Δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο το ψέμα σου. Κοροϊδεύεις 800 άτομα».

Στο καθαρά διαγωνιστικό κομμάτι, η Σελένη πήρε θετικά σχόλια από συμπαίκτριες και κριτική επιτροπή. Με συνολική βαθμολογία 11,6 κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί σε νικήτρια της ημέρας.