«Survivor All Star»: «Βάφτηκε» μπλε η ασυλία – Ποιοι είναι οι τέσσερις υποψήφιοι

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Μαρτίου 2023 08:58

Δεν κατάφεραν οι Διάσημοι να κάνουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο «Survivor All Star», καθώς ηττήθηκαν στον τελευταίο αγώνα ασυλίας.

Οι Μπλε ήταν καλύτεροι στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor All Star» και επικράτησαν ευκολότερα από αυτό που δείχνει το τελικό 10-6.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελένη Χαμπέρη συμπλήρωσαν το καρέ του τάκου, στον οποίο ήδη βρίσκονταν η συμπαίκτρια τους στους Διάσημους Χριστίνα Κεφαλά και ο παίκτης των Μαχητών, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Ο τελευταίος δήλωσε σχετικά: «Αν δεν πας και καλά τις πρώτες ημέρες σε βγάζουν κατευθείαν υποψήφιο οι Μπλε και το έχουν δείξει με όλους τους νέους παίκτες. Έχει χωριστεί σε κλίκες οι ομάδες, υπάρχουν και δύο με τρία κορίτσια που είναι όπου φυσάει ο άνεμος.

Δεν με πιστεύουν οι Μπλε, καλύτερα να ήμουν στην κόκκινη ομάδα που με πιστεύει περισσότερο από τη δική μου. Οι Μπλε είναι διπρόσωποι και θέλουν να σε φάνε».

Μεγάλη ήταν η ενόχληση των ηττημένων με τα σχόλια της Στέλλας, η οποία ανέφερε πως με αυτή την ήττα θα δοκιμαστούν οι σχέσεις των Διασήμων.

Την ίδια ώρα η κόντρα μεταξύ της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και του Γιώργου Ασημακόπουλου είχε συνέχεια.

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας απόρησε για την επίθεση που δέχθηκε από την παίκτρια της αντίπαλης ομάδας, θεωρώντας πως η συμπεριφορά της έχει σκοπό να καλύψει τον συμπαίκτη της Νίκο Μπάρτζη, που είχε κόντρα με τον Ασημακόπουλο.

«Στο συμβούλιο έγινε ροντέο. Η Ευρυδίκη δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει μαζί μου, δεν έχω αναφερθεί καθόλου στο όνομα της κοπέλας και βασικά δεν την ξέρω την κοπέλα και δεν ξέρω ποια είναι, δεν έχουμε κάποια αντιπαράθεση.

Με είπε λαμόγιο, μου είπε ότι είμαι ειρωνικός. Εγώ πιστεύω ότι για να καλύψει τον Μπάρτζη που έχει λίγο λερωμένη τη φωλιά του, κάποιος έπρεπε να στοχοποιηθεί και έριξε τα βέλη της πάνω σε μένα.

Ένα είναι το θέμα, πήγε να καλύψει τη λερωμένη φωλιά του Νίκου Μπάρτζη και κάποιου άλλου από την μπλε ομάδα, θα τον βρω όμως», είπε σχετικά.