Έλενα Μαστραγγελή: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι τα πάντα για μένα»

Συντάκτης: Newsroom

5 Μαρτίου 2023 08:55

Έλενα Μαστραγγελή: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι τα πάντα για μένα»

Νικητής μοιάζει να βγαίνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την πρόσφατη περιπέτεια υγείας και η Ελενα Μαστραγγελή μίλησε στο Secret.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στην εντατική µε λοίμωξη του αναπνευστικού και η σύντροφός του ήταν συνεχώς στο πλευρό του από την πρώτη στιγµή.

Ειδικότερα, η Ελενα Μαστραγγελή σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «ο Ανδρέας ξύπνησε την Τετάρτη από την καταστολή και είναι πολύ καλά. Πέρασε λοίµωξη του αναπνευστικού και θα µείνει προληπτικά περίπου τρεις µέρες στην εντατική. Ήταν άρρωστος. Ήταν πολύ δύσκολη η αναπνοή του και φώναξα το ΕΚΑΒ. Τον πήγαµε στο νοσοκοµείο, όπου τον έβαλαν κατευθείαν στην εντατική».

«Για µένα ο Ανδρέας είναι τα πάντα, είναι ο σύντροφός µου, τον αγαπώ».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αύριο θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την διασωλήνωση

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα πρώτα λόγια του μέσα από το νοσοκομείο

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος πάντως νοσηλεύεται ακόμη μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού που υπέστη.

Ρεπόρτερ της εκπομπής του Αlpha «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε με τον παρουσιαστή και συνθέτη Ανδρέα Μικρούτσικο μέσα από το νοσοκομείο και μετέφερε τα πρώτα λόγια του μετά την αποσωλήνωσή του και τη μεταφορά του από η ΜΕΘ σε δωμάτιο του νοσοκομείου.

Παράλληλα, δημοσίευσε και φωτογραφίες.

«Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης. Είμαι πολύ καλά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προσωπικό μου γιατρό τον κ. Πλουμίδη και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ευχαριστώ τον Alpha. Φιλάκια πολλά στο Ναταλάκι. Σας αγαπώ πολύ!», είπε ο Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής και μουσικός μεταφέρθηκε πριν μερικές στο νοσοκομείο «Υγεία», μετά από έντονη δύσπνοια που ένιωσε.

Έπειτα από σειρά εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και τον μετέφεραν στην Εντατική, όπου και έμεινε για μερικές ημέρες.

Η κατάστασή του αν και θεωρήθηκε κρίσιμη. Ευτυχώς, ο Μικρούτσικος ανταποκρίθηκε στη θεραπεία των γιατρών και η διαδικασία αποσωλήνωσης ήταν επιτυχής.

Ο παρουσιαστής αποσωληνώθηκε την Τετάρτη και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

H σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή μίλησε γνωστοποίησε ότι επικοινωνεί με το περιβάλλον και η ίδια κατάφερε να τον δει για λίγο μέσα στην Εντατική. «Τον είδα, είναι καλά ο Ανδρέας.

Περιμένουμε να μεταφερθεί σε δωμάτιο, απλά θα αργήσουμε λίγο. Μια χαρά είναι, επικοινωνεί κανονικά. Δεν μου είπε κάτι, περιμένουμε να βγει από την ΜΕΘ.

Πιστεύω θα βγει γρήγορα από το νοσοκομείο, ίσως και από τη Δευτέρα. Πάντα φοβάμαι για την υγεία του. Δεν έχουμε μιλήσει πολύ, γιατί δεν μας αφήνουν μέσα. Το θέμα είναι ότι είναι καλά», είχε αναφέρει σχετικά η Μαστραγγελή.

Όπως είναι φυσικό, οι τελευταίες ευχάριστες εξελίξεις προκάλεσαν ανακούφιση στους φίλους και τους συνεργάτες του, οι οποίοι όλες αυτές τις ημέρες ζούσαν με την αγωνία…