Survivor – Καφετζής: «Μεγάλη κατίνα η Ελευθερίου, τα 5.000 ευρώ έρχονται με κάποιο κόστος»

Συντάκτης: Newsroom

9 Μαρτίου 2023 14:56

Survivor - Καφετζής: «Μεγάλη κατίνα η Ελευθερίου, τα 5.000 ευρώ έρχονται με κάποιο κόστος»

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε για το Survivor all star αλλά και για τους παίκτες στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Δεν ξέρω τι του είπε του Στάθη η Ελευθερία αλλά ό,τι και να του είπε ήταν πολύ μεγάλη κατινιά. Γενικά, αυτά τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα έρχονται με ένα κόστος. Γίνεται ένας χαμός, πολύ ξεκατίνιασμα».

«Τα δύο κορίτσια, η Ασημίνα και η Κατερίνα, τιμωρήθηκαν, επειδή βρέθηκαν με κινητό. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, όταν μπαίνουν παίκτες μετά και λένε πληροφορίες που μπορεί να ισχύουν ή και όχι; Οπότε αν του είπε του Στάθη κάτι κακό που δεν περίμενε να ακούσει, πώς θα πάρει απαντήσεις; Πρέπει να φύγει».

«Εγώ αυτό που θυμάμαι από την Ελευθερία, όταν ήμασταν μαζί μέσα, ήταν να μου λέει: ρε συ, εγώ δεν θέλω να μιλάω πολύ, γιατί είμαι διάσημη τραγουδίστρια έξω και δεν θέλω να εκτεθώ».

«Ο Νίκος Μπάρτζης δεν λέει ποτέ ψέματα και είναι φέτος ο πρωταγωνιστής του All Star, δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς αυτό. Ο Βασάλος αν δεν είχε τους κοιλιακούς, δεν θα ήταν τόσο αστείος».

Survivor: «Λύγισε» ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης – «Δε μπορώ να καταλάβω τι κακό έχω κάνει»

Survivor: «Λύγισε» ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης – «Δε μπορώ να καταλάβω τι κακό έχω κάνει»

Απόψε, 9 Μαρτίου στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι εκτός από τον στίβο μάχης με έπαθλο το φαγητό και την αποχώρηση ενός παίκτη θα δούμε τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη να είναι απομονωμένος από την Μπλε ομάδα.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θα λυγίσει μπροστά στην κάμερα.

«Έχω δεχτεί πίεση από κάποια άτομα στην ομάδα μου χωρίς λόγο. Μόνο τρεις βδομάδες είμαι εδώ. Δε μπορώ να καταλάβω τι κακό έχω κάνει και δέχομαι όλο αυτό. Λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω και δεν θα τα κρύβω κάτω από το χαλί. Είμαι πάρα πολύ πιεσμένος».