Καινούργιου – Ηλιάκη: Το τέλος μίας διαμάχης

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Μαρτίου 2023 10:29

Η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται ότι άφησαν για καλά πίσω τους την κόντρα που είχαν και προχώρησαν στην αποκατάσταση της σχέσης τους.

Η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίαζαν μαζί στον Alpha την εκπομπή «Δέστε τους» με τον Νίκο Μουτσινά, το μακρινό 2009.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους, οι σχέσεις τους είχαν «παγώσει». 

Πλέον όμως, όλα είναι μέλι γάλα.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «HELLO» απαθανάτισε την τυχαία συνάντηση της Καινούργιου με την Ηλιάκη και την κόρη της σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Όπως φαίνεται και από τα σχετικά στιγμιότυπα, όλα είναι και πάλι καλά ανάμεσά τους αφού ό,τι και να ήταν αυτό τις χώριζε, ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Όταν η Ηλιάκη έμεινε έγκυος στην κόρη της, Κατερίνα, η Καινούργιου έδωσε τις πιο θερμές ευχές της. Τότε είναι που φαίνεται ότι επήλθε η συμφιλίωση.

«Έχουμε ζήσει πάρα πολύ όμορφες στιγμές με τη Μαρία και όμορφες και δυσάρεστες. Από τις όμορφες όμως κρατάω ότι ήθελε πάρα πολύ να γίνει μαμά. Είχε χάσει τη μαμά της και σε μια πολύ τρυφερή ηλικία που ήθελε να κάνει παιδί, είναι πολύ της οικογένειας, έχει πάρα πολλή αγάπη να δώσει…

Έχουμε περάσει πάρα πολλές στιγμές μαζί, και σε δύσκολες δικές μου στιγμές μου έχει σταθεί πολύ. Έχουμε σταθεί πολύ η μια στην άλλη.

Παιδιά, χθες έκλαψα όταν το είδα γιατί πήγα χρόνια πίσω, σε όλα αυτά που είχαμε περάσει μαζί, σε πολύ δύσκολες στιγμές, σε στιγμές που είχε περάσει η μια στο σπίτι της άλλης, και στο καμαρίνι, και σε συζητήσεις που είχαμε κάνει.

Ξέρω πόσο πολύ ήθελε ένα παιδάκι… Της αξίζει κάθε ευτυχία και θεωρώ ότι θα είναι μια εξαιρετική μαμά» είχε πει η Καινούργιου.

Από την άλλη, η Ηλιάκη είχε δηλώσει για τις σχέσεις της με την Καινούργιου: «Με τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου είχαμε απομακρυνθεί.

Είχε γίνει μια χαζοπαρεξήγηση με την Κατερίνα που διογκώθηκε από τρίτους. Για τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, είμαστε λίγο μακριά αλλά όλα καλά.

Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε γιατί δε ξέρω, με το που έμεινα έγκυος έβαζε τα κλάματα, έκλαιγε παντού. Με το που έμαθε ότι η Ηλιάκη είναι έγκυος συγκινήθηκε.

Μου έστειλε ένα μήνυμα πάρα πολύ γλυκό από μέρους της. Μου έστειλε και δώρο στην Ελβετία. Η Κατερίνα κλαίει με όποια μένει έγκυος».