Άρης Σοϊλέδης προς Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σου φέρθηκα πολύ καλύτερα από όσο μου φέρθηκες εσύ»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Μαρτίου 2023 09:17

Την αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη προκάλεσαν τα όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφορικά με το πώς φέρθηκε εκείνος στη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο πρώην παίκτης του «Survivor», Άρης Σοϊλέδης, έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σχολίασε τις δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό μας», στον ΣΚΑΪ..

Η παίκτρια, η οποία αποχώρησε στο επεισόδιο της Πέμπτης του «Survivor All Star» τόνισε για τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα: «Βρισηίδα, αυτά που λες ότι σου έκανε ο Άρης Σοϊλέδης πέρυσι δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που μας έκανε φέτος ο Σπύρος».

Η αναφορά στο όνομά του, ενόχλησε τον παλιό ποδοσφαιριστή και έδωσε την απάντησή του μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε σε story δύο στιγμιότυπα από τη συνέντευξη της Παπαδοπούλου και σχολίασε: «Σου φέρθηκα πολύ καλύτερα από όσο μου φέρθηκες εσύ. Ξεχνάς πολύ γρήγορα Βρισηίδα. Δυστυχώς».

Στο δεύτερο ανέφερε τα παρακάτω: «Τι άλλο θα ακούσω Θεέ μου. Πραγματικά βοήθησέ με με τους εμετικούς ανθρώπους. Ότι εγώ ‘έκανα κακό στη Βρισηίδα’. Ρε δεν πάμε καλά. Που στις προσωπικές της συνεντεύξεις δεν σταμάτησε να με κακολογεί και να σχηματίζει εικόνα στον έξω κόσμο που δεν ισχύει».

O Σοϊλέδης μίλησε πρόσφατα για το γεγονός ότι δεν συμμετέχει στο «Survivor All Star» και υπογράμμισε ότι αυτό συνέβη επειδή δεν δέχθηκε πρόταση από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha. Μαζί του ήταν και η Μαριάντα Πιερίδη, με την οποία συνεργάζονται στο «Just the 2 of Us».

Ερωτηθείς γιατί δεν μετέχει στο «Survivor All Star», ο Σοϊλέδης σημείωσε ότι πρόκειται για απόφαση της παραγωγής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ: «Τι έγινε… Το έχω πει πολλές φορές. Δεν είχα καν πρόταση για να πάω στο ‘Survivor’.

Δεν είχα ποτέ κάποιο τηλεφώνημα από την παραγωγή. Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο και με ρωτούν γιατί. Η απάντησή μου είναι αυτή. Δεν είχα καμία πρόταση από την παραγωγή» είπε αρχικά ο Σοϊλέδης.

Και πρόσθεσε: «Περιμένω κάποια στιγμή την παραγωγή να τοποθετηθεί, αν και δεν θα το κάνει. Γιατί πρώτα από όλα, όλο αυτό προσβάλλει εμένα ως άνθρωπο. Γιατί ο κόσμος βλέπει ότι κάτι έχει γίνει και δεν μπαίνω.

Για παράδειγμα, να έχω μαλώσει με κάποιον. Δεν μάλωσα με κανέναν. Ίσα – ίσα με τους ανθρώπους της παραγωγής, οπερατέρ, ηχολήπτες κτλ, που περάσαμε έξι μήνες μαζί εκεί, έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση.

Μιλάμε πολύ όμορφα κι αυτοί αναρωτιούνται γιατί δεν πήγα, οπότε δεν έχω κάποια απάντηση».